Tahmazoğlu’ndan 300 milyon’luk rekor yardım

Tahmazoğlu’ndan 300 milyon’luk rekor yardım
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Türkiye ilçe belediyeleri arasında bir ilke imza atarak medya mensuplarınada Ramazan Bayramı'nda pandemiden dolayı destek oldu.

Türkiye’de pandeminin başladığı 12 Mart 2020’den buyana Gaziantep’te Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bir çok meslek kuruluşu ve genellikle % 90 esnaf olan ve bunun yanı sırada basın çalışanlarına da maddi destekte bulunarak toplam bu süre içerisinde 300 milyon TL’lik rekor yardımla Gazianteplilerin takdirini kazandı.

Ak Parti Gaziantep kurucu üyeliğinden daha sonra Ak Parti İl Başkan Yardımcılığı ve 2009’dan buyana yüksek oyla Türkiye’nin en büyük ilçelerinden birisi olan 1 milyon nüfustan fazla Şahinbey İlçesi’nin belediye başkanlığına seçilen Mehmet Tahmazoğlu, 12 yıldan buyana Türkiye genelinde hiçbir ilçe belediye başkanının yapmadığı yardımları ve destekleri yaparak hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hemde fakir halkın en sevdiği yerel ilçe belediye başkanı olduğu öğrenildi.

PANDEMİ DÖNEMİNDE 300 MİLYON TL’LİK YARDIM
Gaziantep’te sosyal yardımı en çok yapan bir belediye ünvanını alan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, pandemi döneminde de esnaf ve kırsal kesimde yaşayan fakirlerin de en çok sevdiği belediye başkanı olduğu ifade edilirken ve bu süre içerisinde tam tamına 300 milyon TL’lik yardım yaparak rekor kırdığı belirtildi.

MEDYA ÇALIŞANLARINI DA UNUTMADI
Gaziantep’te ve Türkiye’de ilk uygulamayı yapan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, medya çalışanlarını da unutmadığı ve genellikle Şahinbey bölgesinde oturan medya mensuplarına da 1500 TL Ramazan Bayramı desteği çıktığı ve bundan dolayı da medya çalışanları ‘Sayın başkanım Tahmazoğlu’na bizi düşündüğü için teşekkür ediyoruz. Türkiye’de bir ilçe başkanının medya çalışanlarına yardım etmesi de ilk kez oluyor” dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.