Gaziantep'te 19 Mayıs'ta yasak var mı?

Gaziantep'te 19 Mayıs'ta yasak var mı?
19 Mayıs tam kapanmaya dahil mi sorusunun cevabı hala merakla sorgulanırken 19 Mayıs ile ilgili son dakika haberleri de takip ediliyor. Kısıtlamaların biteceği tarih için gözler Kabine toplantısında.

17 günlük tam kapanmanın sonuna denk gelen 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda yeni yasak olacak mı? merakla bekleniyor.
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda tam kapanma devam edecek mi? Vatandaşların gözü kritik sorular için Kabine’de.

19 MAYIS RESMİ TATİL Mİ?

Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, 2021 yılında çarşamba gününe denk geliyor. Resmi tatiller arasında yer alan 19 Mayıs her yıl farklı ve coşkulu etkinliklerle kutlanıyor.

19 MAYIS'TA YASAK VAR MI?

Kabine toplantısından çıkan tam kapanma kararının 17 Mayıs itibariyle bitmesi beklenirken 19 Mayıs resmi tatilde yasak olup olmayacağı da merak konusu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu konu hakkında yaptığı açıklamada, ''''Tam kapanmanın 19 Mayıs'a uzaması konusunda böyle bir değerlendirmemiz yok. Kapanma sonunda yapılacak kabinede adımlarımızı belirleyeceğiz.'' ifadelerine yer vermişti. Öte yandan 19 Mayıs'ta yasak olup olmayacağı hakkında henüz bir açıklama da bulunmuyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.