Masalların sürpriz kutusu projesi

Masalların sürpriz kutusu projesi
Düzenlediği masal gecesi ile büyük ses getirdi

Kuruculuğunu Hatay Dokuz Ocak İlkokulu’ndan Esra Bozoğlan ile Kayseri Osman Düşüngel Ortaokulu’ndan Derya Yılmaz’ın üstlendiği ve Gaziantep-Kayseri-Hatay-Azerbaycan işbirliği ile 10 öğretmen tarafından yürütülen proje dillere destan bir masal gecesi düzenledi.Bu renkli geceye Kaf Dağı Masalcısı ve meddah sayın Yusuf Duru konuk oldu. Yusuf Duru’nun samimi , içten ve eşsiz masal anlatımı düzenlenen masal gecesinde büyük ilgi gördü. Ayrıca Hatay-Gaziantep ve Kayseri eTwinning il kordinatörleri de programda anlattıkları masallar ile geceye renk kattılar.

Projeye ortak olan öğretmenlerimiz Eda Bozoğlan(Hatay) , Fatma İğdeli(Hatay), Bilgehan Arı(Hatay), Münevver Küçükbeyazıt(Hatay) , Melike Akyılmaz(Gaziantep) ,Saime Topak Selman(Kayseri), Ayşegül Temtek(Kayseri), Erdal Mart(Azerbaycan) da masallarımızın hayatımızdaki yerini dile getirdikleri gönüllere işleyen sözlerle bir kez daha belirtmiş oldular.

Anadolu masallarını çocuklara tanıtmayı ve masal dünyasının zenginliği içinde onların da yer almasını hedefleyen Masalların Sürpriz Kutusu projesi tüm heyecanı ve sürprizleri ile devam etmektedir.

Masalların sürpriz kutusu projesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.