Türkiye ŞAHİN’in ağıtını konuşuyor..!

Türk müziğinin sevilen isimlerinden ve aynı zamanda Gaziantep’te iki yıldan bu yana “ Benim adım melek “ dizisinin oyuncusu Kutsi ile birlikte Gaziantep’in başarılı, çalışkan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin 'Anneler Günü' için düet yaptı

Türkiye ŞAHİN’in ağıtını konuşuyor..!

Türk müziğinin sevilen isimlerinden ve aynı zamanda Gaziantep’te iki yıldan bu yana “ Benim adım melek “ dizisinin oyuncusu Kutsi ile birlikte Gaziantep’in başarılı, çalışkan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin annesi Perihan Kıymık için “ Anneler günü “ için “ ağlarsa anam ağlar “ adlı şarkısını çok beğenilerek tüm Türkiye anneler gününde Fatma Şahin’i konuştuğu belirtildi. Kutsi ile birlikte yaptıkları bu ağıt düeti Türkiye’de sosyal medyada trend topic olduğu belirtildi.

Türkiye ŞAHİN’in ağıtını konuşuyor..!


ANNELER GÜNÜNDE ANNE VE ŞEHİTLERE MEZARLIK ZİYARETİ..!

Sabah erken saatlerde Gaziantep Asri Mezarlıkta bulunan annesi Perihan Kıymık’ın mezarına çiçeklerle giderek dualar okuyan Fatma Şahin aynı zamanda Kutsi ile seslendirdiği ağıtı mezarı başında da dillendirdi. Daha sonra vatan için canlarını veren şehitler mezarlığına giden Fatma Şahin burada şehitlerin mezarına çiçekler bırakıp, dualar okudu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.