Vekaletlerle yönetilen şehir Gaziantep

Vekaletlerle yönetilen şehir Gaziantep
Türkiye’nin Suriyeli’lerle birlikte yaklaşık nüfusunun 3 milyon olduğu ve Türkiye’nin de 6. büyük şehri olan Gaziantep’te bir çok il müdürlükleri vekaletle yönetildiği belirtildi.

Gaziantep’in vekaletlerle yönetilmesinin doğru olmadığı, müdürlüklerin asaleten atamalar yapılması gerektiği vurgulandı.


HANGİ MÜDÜRLÜKLER VEKALETLE YÖNETİLİYOR?
Gaziantep’te Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Gaziantep İl Müdürlüğü vekilliğini Erdoğan Güve, Hacı Ahmet Ziylan Dini Yüksek İhtisas Müdür vekilliğini Ahmet Şahin, Bölge İdare Mahkeme İdare Başkan Vekilliğini Yıldırım Kılıçkır, Orman İşletme Müdürlüğünü vekaleten Veli Topçu, Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğünü vekaleten Mustafa Taşdemir, Ulaştırma Alt Yapı Bakanlığı 7. bölge müdür vekilliğini Ömer Alkış, Meteroloji Gaziantep bölge müdür vekilliğini Mustafa Başaran, Ticaret Bakanlığı Gaziantep Serbest bölge müdür vekilliğini Metin Şen, Tapu ve Kadastro Bölge müdür vekilliğini İnan Ayıldız, TÜİK Gaziantep Bölge müdürlüğü vekilliğini Ergün Ertaş, Gaziantep İl Göç İdaresi vekilliğini Fatih Ayna, Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü’nü vekaleten Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Aşkın Sögüt’ün yönettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.