Başkan Fadıloğlu'ndan Kadir Gecesi Mesajı

Başkan Fadıloğlu'ndan Kadir Gecesi Mesajı
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu Kadir Gecesi dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu Kadir Gecesi dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Başkan Fadıloğlu mesajında Tüm İslam aleminin Kadir Gecesini gönülden tebrik ediyorum. Bin aydan daha hayırlı olan bu anlamlı gecenin İslam Alemi başta olmak üzere tüm insanlığa sağlık huzur mutluluk ve bereket getirmesini diliyorum ifadesine yer verdi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu Kadir Gecesi nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında şu ifadeleri kullandı:

Yüce kitabımız Kuran-ı Kerimde Kadir gecesi bin aydan hayırlıdır. mealindeki ayetle bu gecenin değerine işaret edilmektedir. Hiç şüphesiz bu mübarek gece kalplerimizin kötülüklerden arınması gönül dünyamızın aydınlanması manevi huzurumuzun artması için bizlere eşsiz bir imkan ve fırsat sunmaktadır.

Mübarek Ramazan Ayına veda ettiğimiz şu günlerde Kadir Gecesini idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız. Mükafatların sınırsız olarak verildiği kalplerin duygu ve davranışların her türlü kötülükten arındığı sevginin herkesi kucaklaması için yeni adımlar atma imkanının bulunduğu Kadir Gecesinin birlik ve beraberliğimize katkı sağlayacağına saygı ve sevginin bu gecede gönüllerde hayat bulacağına inanmaktayım. Kırgınlık dargınlık kin ve nefretin yerine sevgiyi hoşgörüyü dostluk ve kardeşliği egemen kılmalıyız.

Bu süre içerisinde devletimizin aldığı tedbirlere uyarak hem kendi sağlığımızı hem ailemizin sağlığını ve hem de toplum sağlığını korumak için sorumluluk içinde davranmalıyız. İnanıyorum ki devletimizin resmi kurum çalışanlarının özverili çalışmaları sonucunda ülkemiz salgınla mücadeleyi kısa süre içerisinde kazanacaktır. Bu vesileyle pandemi döneminde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet hastalıkla mücadele eden vatandaşlarımıza da acil şifa diliyorum.

Milletimizin ve tüm İslam aleminin Kadir Gecesini gönülden tebrik ediyorum. Bin aydan daha hayırlı olan bu anlamlı gecenin İslam Alemi başta olmak üzere tüm insanlığa sağlık huzur mutluluk ve bereket getirmesini diliyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.