Türkiye Tahmazoğlu’nu konuşuyor

Türkiye Tahmazoğlu’nu konuşuyor
İlçe Belediyesi olmasına rağmen, faaliyetleri ve projeleriyle Türkiye’de birçok Büyükşehir Belediyesi’nden daha fazla sosyal sorumluluk projelerine imza atan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu her kesimin takdirini kazanmaya devam ediyor.

Pandemiden dolayı eğitimini evinde yapmak zorunda kalan öğrenciler için Daha önce bağışladığı tabletler ile Türkiye’de gündem olan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, üreticiden çiftçiye, öğrenciden esnafa her kesine dokunmaya devam ediyor.

6000 ESNAFA YARDIM ELİ
Son olarak, 17 günlük tam kapanma kararı ile işleri kötüye giden küçük esnafa elini uzatan Başkan Tahmazoğlu, 25 farklı meslek sektöründen 6.000 esnafa 1.500'er TL ile birlikte salgın döneminde 
verilen nakdi desteği 24.000.000’u geçti.
Oda Başkanlarının teşekkür  etmek için ziyaret ettiği Başkan Tahmazoğlu desteklerinin devam edeceğini söyleyerek;  “Hep birlikte, omuz omuza bu zorlu süreci atlatacağız inşallah.” dedi.

MİLLETVEKİLİ KİRAZOĞLU’NDAN ALKIŞ
AK Parti Gaziantep Milletvekili Sait Kirazoğlu, yapılan yardımlardan dolayı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun alkışlayıp kutladı.
Kirazoğlu, yaptığı açıklamada; “Salgının ekonomik etkilerini azaltmak için Şahinbey Belediyesi , 25 farklı meslekten 6.000 esnafa toplamda 24 milyonu aşan 1.500'er TL’lik nakdi yardım ile esnafımıza destek oluyor dedi.

Türkiye Tahmazoğlu’nu konuşuyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.