SA PİNTO BIRAKIYOR!

SA PİNTO BIRAKIYOR!
Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü’nün Portekizli teknik direktörü Ricardo Sa Pinto sezon sonu görevini bırakacağını açıkladı.

Süper Lig’de bir teknik direktör daha takımına veda etmeye hazırlanıyor. Gaziantep FK Teknik Direktörü Ricardo Sa Pinto, sezon sonunda kulüpten ayrılacağını duyurdu.

'Büyükekşi ile projelerimiz vardı'
Ülkesinin basınından A Bola’ya konuşan Portekizli çalıştırıcı, "Başkanın (Mehmet Büyükekşi) açıklamasının ardından ben de ayrılma kararı aldım. Çünkü beni bu göreve getiren oydu ve birlikte projelerimiz vardı” dedi.

Pinto 3 maçı bitirip gidecek
Buna karşılık son 3 maçta takımımın başında yer alarak sezonu tamamlayacağını vurgulayan Pinto, “Gaziantep tutkulu taraftarlara sahip fantastik bir takım. Onlara yeni sezonda başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Sumudica'nın yerini dolduramadı
Kırmızı-siyahlılarda Marius Sumudica’nın yerine göreve gelen Portekizli teknik direktör, Rumen hocanın performans olarak gerisinde kaldı. Gaziantep’in başında 18 maça çıkan Sa Pinto 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 yenilgi ile 20 puan topladı.

Mehmet Büyükekşi de bırakıyor
Sumudica döneminde Süper Lig’de ilk 4’ü zorlayan Güney temsilcisi, şu an 54 puanla 8. sıraya geriledi. Gaziantep Futbol Kulübü'nde başkan Mehmet Büyükekşi de sezonun tamamlanmasıyla birlikte başkanlık görevini bırakacağını duyurmuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.