BÜYÜKEKŞİ : Görev süremiz sona eriyor

BÜYÜKEKŞİ : Görev süremiz sona eriyor
Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, iki yıllık görev süresinin sona erdiğini söyledi. Sezonun bitmesiyle birlikte olağan seçimli kongrenin gerçekleştirileceğini ifade eden Mehmet Büyükekşi, ligde kalan üç maçlarını en iyi şekilde tamamlamak istediklerini söyledi.

 
“İKİ YILLIK GÖREV SÜREMİZ SONA ERİYOR”
beraberlik altında el ele vermemiz gerekiyor” dedi.

“SİVASSPOR MAÇINI UNUTMAK ZORUNDAYIZ”
Gaziantep Futbol Kulübü’nün geçtiğimiz hafta oynadığı iki karşılaşmadan üç puan aldıklarını ancak özellikle Sivasspor mağlubiyetinin kendilerini çok üzdüğünü ifade eden Başkan Mehmet Büyükekşi, “Geçtiğimiz hafta içerisinde Ankaragücü karşısında önemli bir üç puan alarak yeniden ligde ilk beş sıra için en iddialı takım durumuna gelmeyi başarmıştık. Sivasspor maçı öncesinde de rakiplerimizin puan kaybettiği bu haftada alacağımız galibiyetin bize neler getireceğinin de farkındaydık. Ancak ne yazık ki yediğimiz şanssız bir golün ardından skoru çevirmeyi başaramadık. İkinci yarıda pozisyonlarda yakaladık ama futbol böyle bir oyun. Bazen doğruları yapsanız da skora ulaşamazsınız, bazen de en kötü gününüzde kazanırsınız. Sivasspor maçını unutmak zorunda olduğumuzu biliyoruz, bizler oyuncularımıza güveniyoruz. Kalan üç maçta en iyi şekilde sonuçlar alarak ligi iyi bir noktada tamamlamak istiyoruz” dedi.
 
“ÜÇ FİNAL MAÇINA ÇIKACAĞIZ”
Süper Lig’de son üç maça çıkacaklarını ve bu karşılaşmalarında final niteliği taşıdığını belirten Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, “Süper Lig’in sona ermesine üç maç ve yaklaşık on günlük bir süre kaldı. Geride kalan 39 haftada alınan sonuçların anlam kazanması için sonunun ne kadar önem teşkil ettiğinin farkındayız. Önce Kayserispor, ardından Çaykur Rizespor ve Hatayspor ile birbirinden zorlu karşılaşmalara çıkacağız. Ama şartlarımız ne olursa olsun oyuncularımıza gönülden inanıyorum. İnşallah ligi taraftarımızın gurur duyacağı bir noktada tamamlayarak, onları mutlu etmek istiyoruz” diyerek sözlerini noktaladı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.