Büyükekşi bırakıyor, Akınal başkan!

Büyükekşi bırakıyor, Akınal başkan!
Mayıs ayı sonu veya Haziran ayı başında yapılacak olan Gaziantep Futbol Kulübü olağan genel kurulunda Başkan Mehmet Büyükekşi, Başkanvekili Mahsum Altunkaya ve Asbaşkan Müslüm Özmen’in görevi bırakacağı öğrenilirken yeni yönetimde yen isimler olacağı öğrenilirken başkanlık koltuğuna ise Cevdet Akınal’ın getirileceği öğrenildi.

Gaziantep Futbol Kulübü’nde onursal başkan Adil Konukoğlu’nun yapılacak olan kongrede devreye gireceği ve Mehmet Büyükekşi sonrasında görevi mevcut yönetimde yer alan Cevdet Akınal’a vereceği öğrenildi. Mehmet Büyükşe ile birlikte Müslüm Özmen ve Mahsum Altunkaya’nın ise yeni yönetimde yer almak istemedikleri gelen bilgiler arasında.

BÜYÜK DEĞİŞİM OLMAYACAK
Gaziantep Futbol Kulübü’nde yeni yapılacak olağan genel kurulda Başkan Mehmet Büyükekşi ile yol arkadaşları Müslüm Özmen ve Mahsum Altunkaya olmayacak. Bu üçlünün yeni yönetimde olmama kararı aldıkları öğrenilirken yönetimde ise büyük bir değişim olmayacak. Gaziantep FK’nın mevcut yöneticilerinin bir çoğunun yola devam etmesi beklenirken Cevdet Akınal başkanlığında yeni bir icra kurulu oluşturulacağı öğrenildi.

KONUKOĞLU İLGİLENECEK Mİ?
Gaziantep Futbol Kulübü’ndeki görevini iki yıl önce bırakan Adil Konukoğlu’nun yeni yapılacak olan olağan genel kurulda kulübün yeni yönetimiyle ilgili çalışma yapacağı öğrenildi. Konukoğlu’nun onursal başkanlığı devam ederken Cevdet Akınal’ın göreve gelmesinde de önemli pay sahibi olduğu ve kulübün her zaman destekçisi olmaya devam edeceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.