Gaziantep FK’da pinto’ya tam destek

Gaziantep FK’da pinto’ya tam destek
Gaziantep Futbol Kulübü yöneticileri, Teknik Direktör Ricardo Sa Pinto'ya tam destek çıktı.

Gaziantep Futbol Kulübü’nde Başkan Mehmet Büyükekşi ile Asbaşkan Müslüm Özmen’in yeni oluşacak yönetimde yer almayacakları öğrerinilirken teknik direktör Ricardo Sa Pinto’nun sezon sonunda kalıp kalmayacağı merak edilmeye başlandı. Yönetim ile yeni proje hazırlığında olan Portekizli teknik adamın kalmasına sıcak bakılıyor.

Yönetimin üst üste gelen kötü sonuçların ardından son olarak Sivasspor yenilgisiyle gemileri yaktığı öğrenildi. Yapılan yönetim toplantısında önce kongre kararı alınırken ardından ise gelecek yılın planları yapılmaya başlandı. Teknik Direktör Ricardo Sa Pinto’nun sözleşmesi devam ederken bu teknik adamın durumu sezon sonunda masaya yatırılacak. Pinto ile yeni proje hazırlığında olan Gaziantep Futbol Kulübü yöneticileri, tecrübeli teknik adamdan faydalanmak istiyorlar.

RİCARDO SA PİNTO KALACAK
Gaziantep Futbol Kulübü’nde akademi konusunda önemli proje hazırlığında olan Teknik Direktör Ricardo Sa Pinto’ya tam destek veren yöneticiler, bu teknik adamdan faydalanmak istiyorlar. Portekizli teknik adamn sözleşmesi devam ederken bu teknik adam büyük ihtimalle yeni sezonda da yoluna devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.