Nurdağı hentbol takımı birinci lig’e koşuyor

Nurdağı hentbol takımı birinci lig’e koşuyor
THF Erkekler 2.Lig’inde mücadele eden Nurdağı Belediyespor Hentbol Takımı ligde fırtına gibi esiyor.

Birinci ve ikinci etap maçlarında rakiplerine şans tanımayan Nurdağı Belediyespor Hentbol Takımı adım adım birinci lige koşuyor.

İSTANBUL SANCAKTEPE BELEDİYE’Yİ DEPLASMANDA RAHAT GEÇTİLER
Geçtiğimiz hafta A Grubu ilk maçında İstanbul Sancaktepe Belediye GSK takımını deplasmanda 33-44 skor ile yenen Nurdağı Belediyespor 3. Etap maçlarını da kazarak THF Erkekler 1. Ligine yükselmenin hesaplarını yapıyor.  Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, ‘’Kentleşme çalışmalarının yanı sıra Nurdağı’nı sporda da İK’ler ve EN’lerle buluşturmayı hedefliyoruz’’ dedi.
 
KAVAK: HEDEFİMİZ THF 1. LİGİ
Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, kenttin yaşamsal alanındaki sorunları çözerken bir yandan da ilçenin spor potansiyelini ortaya çıkartmaya çalıştıklarını belirterek, ‘’Tüm branşlarda yetenekli gençlerimize her türlü desteği veriyoruz. Bu bağlamda Hentbol takımımız THF Erkekler 2.Lig’inde önemli başarılara imza atıyor. İnşallah Bu sezon şampiyon olarak gelecek yıl THF Erkekler 1.Lig’inde Gaziantep’i temsil etmek istiyoruz’’dedi.

3. ETAP MAÇLARINA KATILMAYA HAK  KAZANDI
İstanbul Sancaktepe Belediye GSK deplasmanında aldığı galibiyetle THF Erkekler 1.Lig’ine adım adım yaklaşan Nurdağı Belediyespor Hentbol Takımı, son galibiyetin ardından ara vermeden 3. Etap maçlarına hazırlanmaya başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.