Ateşsönmez ailesinden okul kampanyasına destek

Ateşsönmez ailesinden okul kampanyasına destek
Gaziantep Valiliği koordinasyonunda başlatılan “100. Yılda 100 Hayırsever” Kampanyası’na bir destek de Ateşsönmez Kimya'nın sahibi olan Ateşsönmez ailesinden geldi. Hayırsever Ateşsönmez ailesi tarafından yapılacak olan ilk ve orta okula hayırsever Raif Ateşsönmez’in geçen yıl vefat eden oğlu Mesut Ateşsönmez’in ismi verilecek.

Hayırsever iş insanı merhum Mesut Ateşsönmez, başarılı bir sanayici olmanın yanında eğitim aşığı bir insandı. Ateşsönmez ailesinin Ağrı'ya bir okul yaptırmasına öncülük eden Mesut Ateşsönmez, geçirdiği kalp krizi sonucu geçtiğimiz yıl aramızdan ayrılmıştı.
Ateşsönmez Ailesi, hayatının her alanında eğitim odaklı olan ve her fırsatta ülke kalkınmasının ancak eğitimle mümkün olduğunu dile getiren Mesut Ateşsönmez'in adına 32 derslikli bir okul yaptırmak için protokol imzaladı. Ateşsönmez Ailesi, gelecekte bir okul daha yaptırarak Mesut Ateşsönmez'in yaktığı eğitim ateşini söndürmemeyi planlıyor.
Ateşsönmez Kimya Yönetim Kurulu Başkanı Raif Ateşsönmez, oğlunun adını yaşatmak için 32 derslikli bir okul yaptırmaya talip olduğunu belirterek "Onun şanına, şöhretine yakışacak bir şekilde 32 derslik bir okula yaptıracağız. Burada geleceğimizin teminatı çocuklarımız yetiştirilecek’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.