Alt sıralarda yerliler harikalar yaşatıyor

Alt sıralarda yerliler harikalar yaşatıyor
Süper Lig’de son 4 haftaya girilirken düşme potasında bulunan Çaykur Rizespor, Yeni Malatyaspor, Ankaragücü, Kayserispor, Kasımpaşa ve Erzurumspor’da görev alan Türk teknik adamlar takımlarını ligde tutabilmek adına büyük çaba sarfediyorlar.

RİZE’DE UYGUN ADIM DEVAM
Süper Lig’de düşme potasında yer alan takımlardan Çaykur Rizespor’da Bülent Uygun, takımını ligde tutmak adına önemli çaba sarfediyor. Karadeniz ekibinde görev alan Bülent Uygun, Sumudica sonrasında harikalar yaratarak takımını potanın dışına çıkardı.

MALATYA BUZ GİBİ
Küme düşme potasının hemen üzerinde yer alan takımlardan birisi olan Yeni Malatyaspor, İrfan Buz yönetiminde ligde tutunmaya çalışıyor. Malatyaspor bu sezon kümede kalarak yeni sezonda daha iyi bir takımla yoluna devam etmeyi hedefliyor.

ANKARAGÜCÜ’NDE KARAMAN FARKI
Süper Lig’de yerli teknik adamların başında gelen isimlerden birisi olan Hikmet Karaman, Ankaragücü’nde farkını gösterdi. Tecrübeli teknik direktör, takımının başarılı sonuçlar almasından önemli pay sahibi olurken ligde tutunmak adına büyük çaba sarfediyor.

KASIMPAŞA CAN’LANDI
Bu sezon bir çok teknik adamla çalışan Kasımpaşa, en son çareyi Gaziantepspor’un eski oyuncularından Şenol Can’da buldu. Kasımpaşa, Şenol Can ile yükselişe geçerken kalan 4 haftada ise potadan çıkmak ve ligde tutunmak istiyor.

ERZURUM’DA VURAL FIRTINASI
Düşme potasının içinde yer alan Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da ülkemizin en tecrübeli teknik direktörlerinden Yımaz Vural fırtınası esiyor. Yılmaz Vural ile üç maç üst üste kazanan Erzurumspor ligde kalma umutlarını artırdı. Bitime 4 maç kala tecrübeli teknik adamın takımı potada çıkmak için galibiyet serisini sürdürme hedefinde.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.