Ugur Project Yaz sezonu için yeni sürprizlerini açıkladı.

Ugur Project Yaz sezonu için yeni sürprizlerini açıkladı.
Istanbullu DJ ve Müzisyen Ugur Project bu ay çıkaracağı yeni çalışması ile ilgili açıklamalarda bulundu. Remix çalışacağını belirten Mohammed "Daha önceki çalışmalarımın dışında bir çalışma ile bu yaz sevenlerime sürprizim olacak" şeklinde konuştu.

2021 haziran ayı içinde albümün çıkacağını ifade eden Ugur Project, tanıtım çalışmalarının en yoğun planlandığı ülke olarak Amsterdam, Almanya, Belçika ve Türkiye’yi gösterdi. Türkiye’nin benim gözümde her zaman farklı bir yeri oldu ama Amsterdam ve Belçika gibi ülkelerde de önemli bir organizasyon hazırlığı içindeyiz. Umarım sevenlerimi de memnun eden bir çalışma olur dedi.

Ugur Project Yaz sezonu için yeni sürprizlerini açıkladı.

Ugur, 2019 yılının son aylarında dünyayı etkisi altına almaya başlayan korona virüs pandemisi ile ilgili de konuşarak, “Her gün yüzlerce insanı kaybettiğimiz şu günlere baktığımızda, hayatın ne kadar da fani olduğunu görüyoruz. Etrafımda birçok kişiyi bu yüzden kaybettim. İlk başlarda etkisinden kurtulamasak da zamanla yokluklarına alışıyoruz onların. Belki bugün varız, yarın biz de olmayacağız. Ama üreterek, ortaya bir eser çıkararak, gelecekte de güzel bir biçimde anılmak istiyorum. Bu yüzden yeni çıkaracağım çalışma için yoğun bir biçimde çalışıyorum” diyerek, yaz ayında çıkarmayı planladığı sürpriz albüm içinde açıklama yaptı.

Sanatçı 2021 yılına oldukça hızlı bir şekilde giriş yaptı ve yayınladığı ‘Labyrint’ isimli çalışmasıyla büyük yankı uyandırdı. 2000 ‘li yılların başlarında güzel bir kariyer yakalayan sanatçı bu zamandan sonrada yükselişine devam etti. Bunun en büyük etkeni ise tamamen kendi has olan ve farklılık yaratan tarzıdır. Sanatçı 90’lı yılların popüler müzik akımlarından uzaklaştı ve kendine ait bir tarz yaratmayı başardı. Bu şekilde büyük beğeni toplayarak kısa zaman içerisinde geniş kitleler tarafından takip edilir hale geldi.

Sanatçı ayrıca yenilikçi ve şaşırtıcı etkinliklerin arkasında ki gizli beyindir. Buda diğer DJ’lerden farkını açık bir şekilde ortaya koyuyor. 2013 yılının son aylarına yaklaşırken ilk plağı olan ‘Dope’yi yayınlayan sanatçı, ardından hız kesmeden ikinci eseri olan ‘Need Your Lovin’ isimli yayınlamış ve birçok ülkenin ulusal listesinde yer almayı başarmıştır.

Dünyada ve ülkemizde adından sıkça söz ettiren ve dünyada ülkemizi en iyi şekilde temsil eden Uğur Project, kariyerine çok erken yaşlarda başladı. Henüz 16 yaşında Radyo 2019’da başladı, durmadan kendini geliştirmeye devam etti ve hızlı ve emin adımlarla yükseldi. Sanatçı bugün hala kendisini geliştirmeye devam etmekte ve yeni projeler üretiyor.

Sanatçı ayıca dünyaca ünlü isimlerle de sahne aldı. Kraftwerk, Faithless, Carl Cox, Len Faki, Chorlatte de Wiite, Ilario Alicante, Gregor Tresher, Andrea Oliva, Oxia, Paul Ritch, Matthias Tanzman, Ten Walls, Marc Houle, Matadoor, Mind Against ve daha birçok ünlü kişi ile birlikte, sanatçı daha uzun yıllar adından söz ettirmeye devam edecek.

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/ugurproject

FACEBOOK: https://www.facebook.com/UgurProject/

SOUNDCLOUD: https://soundcloud.com/ugurproject

SPOTIFY: https://open.spotify.com/artist/2QwyBrDAnkTT7jmJCtEkh8

BEATPORT: https://www.beatport.com/artist/ugur-project/73144

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.