17 yaşındaki genç balkonda ipe asılı halde bulundu

17 yaşındaki genç balkonda ipe asılı halde bulundu
"Gaziantep'te 17 yaşındaki bir genç, ailesiyle yaşadığı evin balkonunda ipe asılı olarak ölü bulundu. Olayla ilgili intihar şüphesi üzerinde durulurken, geniş çaplı inceleme başlatıldı."

Gaziantep'te 17 yaşındaki bir genç, ailesiyle yaşadığı evin balkonunda ipe asılı olarak ölü bulundu. Olayla ilgili intihar şüphesi üzerinde durulurken, geniş çaplı inceleme başlatıldı.
Olay, gece saatlerinde Oğuzeli ilçesi kırsal Çaybaşı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, ailesiyle yaşayan ve tesisatçılık işiyle uğraşan 17 yaşındaki İsa K., gece saatlerinde bir komşuları tarafından evlerinin balkonunda korkuluklara asılı bulundu. Yaşanan olayın ardından hemen jandarma ve sağlık ekiplerine bilgi verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede İsa K.'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen gencin ölümüyle ilgili intihar şüphesi üzerinde durulurken, cansız bedeni Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Cenaze adli tıpta yapılan otopsi işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.