Elbirliğiyle mağlubiyet..!

Elbirliğiyle mağlubiyet..!

Cumartesi gece yaşananlar, kumpasın önüne yem olarak atılan Günay ve arkadaşları.. Başarılı bir takımın önü ancak böyle kesilir. Siz futbolcunuza sahip çıkmak yerine, kadro dışı bırakır ve bir kaç kişinin söyledikleribe karşılık vermek yerine takımın moralini alt üst ederseniz sonuçta bu olur.. 
Tam 15 maçtır yenilmeyen takım, ne hikmetse Erzurumspor takımına mağlup oluyor. Maçın ilk yarısını izlerken kimsenin mutlu olmadığını, kimsenin yüzünün gülmediğini gördüm. Henüz maçın başında da yanımdakilere bu takım bu maçı kaybetti dedim. Öyle de oldu. Saha dışında bu olaylar yaşanırken saha içinde zaten teknik direktörü olmayan bir ekip ne yapabilir ki... Denize düşen misali, yılana sarılırcasına kadroda taşlar yerinden oynamış. Bu ortamda Pinto bile nasıl bir kadro çıkaracağını şaşırmış. Sen ikinci yarıda oynuyor gibi gözükmeye bakma, Gaziantep FK bireysel çabalarla goller buldu. Çağlar Şahin Akbaba, Papy Djilobodji ve Muhammet Demir'in dışında hepsi gerisi saldım çayıra mevlam kayıra..
Neden? Çünkü siz böyle bir ortamda son yılların en başarılı ismi Günay Güvenç'e sahip çıkamazsanız diğerleri ne düşünür. Artık onu siz düşünün. "Bana sahip çıkmayan işverene nasıl güveneceğim" diyerekte böyle olur. Onun için bu mağlubiyet için kimse üzülmesin. Elbirliği ile bu yenilgi geldi. Yani iyi giden tekere çomak böyle sokuldu. Burayı karıştırmak isteyenlerde hedeflerine ulaştılar... 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.