10 Günde 5 Maç!

10 Günde 5 Maç!
Süper Lig’de sona doğru gelinirken takımlar üç günde bir maç oynamaya başladı.

Süper Lig’de sona doğru gelinirken takımlar üç günde bir maç oynamaya başladı. Bu yoğun trafikte Gaziantep Futbol Kulübü, Kasımpaşa maçıyla birlikte 10 gün içerisinde 5 maç oynayacak. Kasımpaşa ile 2-2 berabere kalan Gaziantep, sırasıyla Alanyaspor, Erzurumspor, Ankaragücü ve Sivasspor ile karşılaşacak.

Kasımpaşa ile kendi sahasında 2-2 berabere kalarak haftayı tek puanla kapatan Gaziantep Futbol Kulübü, bu maçla birlikte 10 gün içerisinde 4 maça çıkacak. İlk maçını tek puanla kapatan Kırmızı-Siyahlı takım 22 Nisan Perşembe Alanyaspor ile, 25 Nisan Pazar Erzurumspor ile karşılaşacak ve 29 Nisan Perşembe Ankaragücü ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Gaziantep Futbol Kulübü 3 Mayıs Pazartesi günü ise kendi sahasında Sivasspor’u ağırlayacak.

LİGDE SONA GELİNDİ
35. haftası geride kalan Süper Lig’de hafta içi ve hafta sonu olmak üzere üç günde bir maç oynanacak. Bu yoğun trafikte Gaziantep Futbol Kulübü, üst üste dört önemli maçı çıkacak. 39. haftaya kadar program açıklanırken Kırmızı-siyahlı takım bu yoğun maç trafiğinde sırasıyla Alanyaspor, Erzurumspor, Ankaragücü ve Sivasspor ile karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.