Şamil Tayyar Gaziantep’i karış karış geziyor

Şamil Tayyar Gaziantep’i karış karış geziyor
Ak Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve eski Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, 4 günden buyana Gaziantep’i karış karış gezerek, Ak Parti’nin milletin partisi olduğunu vurguladı.

Ak Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve eski Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, 4 günden buyana Gaziantep’i karış karış gezerek, Ak Parti’nin milletin partisi olduğunu vurguladı. Ve milletle omuz omuza dahada güçlenerek yoluna devam ettiğini, her gittiği yerde söylediği belirtildi.

AYAK BASMADIK YER BIRAKMACAĞIZ
Ak Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar, Gaziantep’in tüm ilçelerini gezerek teşkilatların yanı sıra, tüm sivil toplum örgütlerini de gezerek dertlerini dinleyerek parti genel merkezine bir rapor teslim edeceği öğrenildi.

KİMLER EŞLİK EDİYOR?
Ak Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar’ın Gaziantep gezisine başta Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyüp Özkeçeci, Büyükşehir Belediye Başkan Vekilleri Osman Toprak ve Ak Parti Teşkilatından ekiplerin katıldığı ifade edildi.

BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR
Ak Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar, gittiği her yerde hem vatandaşlar hemde sivil toplum örgütleri büyük ilgi göstermesinden memnun olduğunu ve bu ilgiye layık olacağını söyledi.

 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.