CANLI: Gaziantep FK 2-2 Kasımpaşa

CANLI: Gaziantep FK 2-2 Kasımpaşa
Gaziantep FK 0-1 Kasımpaşa İlk Yarı SonucuGol [0-2] (Kasımpaşa Isaac Thelin 5.Dk 58. Dk) GOL!2-2 (Gazantp FK Nouha Dicko 63Dk Muhammed Demir 85Dk..)

Maç Tamamlandı [2-2]Hakem, maçın son düdüğünü çalıyor. Maç sonucu; Gaziantep FK: 2 - Kasımpaşa: 2
90'
Serbest Vuruş ( Gaziantep FK)Gaziantep FK takımında, kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Enver Cenk Şahin.
90'
Faul (Kasımpaşa)Kasımpaşa takımında Loret Sadiku faul yapıyor. Faul yapılan oyuncu Jefferson Nogueira.
90'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımından Enver Cenk Şahin sağ kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
90'
Oyuna Girme (Kasımpaşa)Kasımpaşa takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Haris Hajradinovic çıkıyor ve yerine Mehmet Feyzi Yıldırım oyuna giriyor.
90'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımından Enver Cenk Şahin sağ kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
90'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Sol çaprazdan Güray Vural ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
90'
İsabetsiz Şut (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına çok yaklaşıyor. Kale ağzından Muhammet Demir tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.
90'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Güray Vural ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
86'
Serbest Vuruş (Gaziantep FK)Yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden kazanılan serbest vuruşu Gaziantep FK adına Pawel Olkowski kullanacak.
86'
Faul (Kasımpaşa)Kasımpaşa takımında Bengali Koita faul yapıyor. Orta saha çizgisine yakın bir noktada faul yapılan oyuncu Pawel Olkowski.
85'
Gol [2-2] (Gaziantep FK)GOL! Gaziantep FK takımı, Muhammet Demir ile eşitliği sağlıyor.
85'
Direkten Döndü (Gaziantep FK)Gaziantep FK, Roderick Miranda ile gole yaklaşıyor ancak top direkten dönüyor
84'
Serbest Vuruş (Gaziantep FK)Gaziantep FK, Enver Cenk Şahin ile orta saha çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
84'
Faul (Kasımpaşa)Muhammet Demir, Oussama Haddadi tarafından faulle durdurulduğu için Gaziantep FK orta saha çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
83'
Oyuna Girme (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımında oyuncu değişikliği; Kenan Özer oyundan çıkarken Furkan Soyalp oyuna giren isim.
82'
Serbest Vuruş (Kasımpaşa)Kasımpaşa takımının orta saha çizgisine yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Bengali Koita geçiyor.
82'
Faul (Gaziantep FK)Bengali Koita, Roderick Miranda tarafından faulle durduruluyor. Kasımpaşa, orta saha çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
82'
Ofsayt (Kasımpaşa)Hakem oyunu ofsayt gerekçesiyle bir kez daha durduruyor. Rakip ceza sahasının sağ köşesinde ofsayta düşen oyuncu Haris Hajradinovic
82'
Serbest Vuruş (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımının taç çizgisine yakın bir noktadan kazandığı serbest vuruş için topun başına Pawel Olkowski geçiyor.
81'
Faul (Kasımpaşa)Taç çizgisine yakın bir yerde Pawel Olkowski, Dusko Tosic tarafından faule maruz kalıyor.
81'
Sarı Kart (Kasımpaşa)Kasımpaşa takımında Dusko Tosic, sarı kart görüyor.
80'
İsabetsiz Orta (Kasımpaşa)Sağ kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan Haris Hajradinovic ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
80'
Serbest Vuruş (Kasımpaşa)Kasımpaşa takımında, ceza sahasının çaprazından kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Haris Hajradinovic.
80'
Sarı Kart (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımında Güray Vural, sarı kart görüyor.
80'
Faul (Gaziantep FK)Ceza sahasının çaprazında Haris Hajradinovic, Güray Vural tarafından faule maruz kalıyor.
79'
İsabetsiz Orta (Kasımpaşa)Kasımpaşa takımından Florent Hadergjonaj sağ kanatta çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
79'
Serbest Vuruş (Kasımpaşa)Kasımpaşa, Oussama Haddadi ile yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
79'
Faul (Gaziantep FK)Oussama Haddadi, Enver Cenk Şahin tarafından faulle durduruluyor. Kasımpaşa, yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
77'
İsabetsiz Şut (Gaziantep FK)Ceza sahası içinde topla buluşan Papy Djilobodji, altıpas üzerinden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.
77'
Serbest Vuruş (Gaziantep FK)Gaziantep FK, Alexandru Maxim ile ceza sahasının çaprazından serbest vuruş kullanacak.
76'
Sarı Kart (Kasımpaşa)Kasımpaşa takımında Loret Sadiku hakem Arda Kardeşler tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
76'
Faul (Kasımpaşa)Jefferson Nogueira, Loret Sadiku tarafından faulle durduruluyor. Gaziantep FK, ceza sahasının çaprazından serbest vuruş kullanacak.
75'
İsabetsiz Şut (Gaziantep FK)Ceza sahası içinde topla buluşan Muhammet Demir, sol çaprazdan vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.
75'
Korner (Gaziantep FK)Gaziantep FK, Enver Cenk Şahin ile köşe vuruşu kullanıyor.
74'
Serbest Vuruş (Gaziantep FK)Gaziantep FK, Enver Cenk Şahin ile yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
74'
Faul (Kasımpaşa)Enver Cenk Şahin, yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada Oussama Haddadi tarafından faule maruz kalıyor.
73'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımından Enver Cenk Şahin sağ kanatta rakip yarı alanın ortalarında taç çizgisine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
73'
Serbest Vuruş (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımında, taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Enver Cenk Şahin.
72'
Faul (Kasımpaşa)Kevin Varga ile Pawel Olkowski arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Kevin Varga. Taç çizgisine yakın bir bölgede Gaziantep FK takımı oyuna başlayacak.
72'
İsabetsiz Orta (Kasımpaşa)Kristijan Bistrovic rakip yarı alanın ortalarından ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
72'
Serbest Vuruş (Kasımpaşa)Kasımpaşa takımının yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Kristijan Bistrovic geçiyor.
72'
Faul (Gaziantep FK)Doğucan Haspolat, Jefferson Nogueira tarafından faulle durduruluyor. Kasımpaşa, yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
71'
Oyuna Girme (Kasımpaşa)Kasımpaşa takımında oyuncu değişikliği; Isaac Thelin oyundan çıkarken Bengali Koita oyuna giren isim.
69'
İsabetsiz Şut (Kasımpaşa)Dusko Tosic altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.
69'
İsabetsiz Orta (Kasımpaşa)Sağ kanatta ceza sahası yan çizgisinden Haris Hajradinovic ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
69'
İsabetsiz Orta (Kasımpaşa)Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Haris Hajradinovic ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
69'
Korner (Kasımpaşa)Haris Hajradinovic ile Kasımpaşa takımı köşe vuruşu kullanacak.
68'
İsabetsiz Orta (Kasımpaşa)Kasımpaşa takımından Haris Hajradinovic sağ kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
68'
Serbest Vuruş (Kasımpaşa)Kasımpaşa takımının ceza sahasının çaprazından kazandığı serbest vuruş için topun başına Haris Hajradinovic geçiyor.
67'
Faul (Gaziantep FK)Haris Hajradinovic, Kenan Özer tarafından faulle durduruluyor. Kasımpaşa, ceza sahasının çaprazından serbest vuruş kullanacak.
67'
Oyuna Girme (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımında oyuncu değişikliği; Osama Rashid oyundan çıkarken Jefferson Nogueira oyuna giren isim.
67'
Oyuna Girme (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Andre Sousa çıkıyor ve yerine Muhammet Demir oyuna giriyor.
66'
Oyuna Girme (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımında oyuncu değişikliği; Kevin Mirallas oyundan çıkarken Enver Cenk Şahin oyuna giren isim.
66'
İsabetsiz Orta (Kasımpaşa)Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Kristijan Bistrovic ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
66'
Korner (Kasımpaşa)Kasımpaşa, Kristijan Bistrovic ile köşe vuruşu kullanıyor.
65'
İsabetsiz Orta (Kasımpaşa)Kasımpaşa takımından Kristijan Bistrovic sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
65'
Korner (Kasımpaşa)Kasımpaşa, Kristijan Bistrovic ile köşe vuruşu kullanıyor.
63'
Asist (Gaziantep FK)Kenan Özer, gol pasını veren isim.
63'
Gol [1-2] (Gaziantep FK)GOL! Nouha Dicko, farkı 1'e indiren golü atıyor.
63'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Sağ kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan Alexandru Maxim ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
63'
Korner (Gaziantep FK)Gaziantep FK, Alexandru Maxim ile köşe vuruşu kullanıyor.
63'
Engellenen Şut (Gaziantep FK)Pawel Olkowski önemli bir poziyonu değerlendiremiyor. Ceza sahası sağ iç çaprazında topla buluşan Pawel Olkowski tarafından çekilen şutdefansın müdahalesiyle engelleniyor.
62'
Serbest Vuruş (Kasımpaşa)Orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazanılan serbest vuruşu Kasımpaşa adına Florent Hadergjonaj kullanacak.
62'
Faul (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımında Nouha Dicko orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde faul yapıyor.
62'
Serbest Vuruş (Kasımpaşa)Kasımpaşa takımında, kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Ertuğrul Taşkıran.
61'
Faul (Gaziantep FK)Ceza sahası içinde topla buluşan Derrick Luckassen, altıpas üzerinde Kenan Özer tarafından faule maruz kalıyor.
60'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımından Güray Vural sol çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
58'
Gol [0-2] (Kasımpaşa)GOL! Isaac Thelin ile Kasımpaşa farkı 2'ye çıkarıyor.
58'
İsabetli Şut (Kasımpaşa)Ceza sahası içinde topla buluşan Florent Hadergjonaj, sağ çaprazdan vuruşunu yapıyor, kaleci Günay Güvenç kurtarıyor.
57'
Sarı Kart (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımında Alexandru Maxim, sarı kart görüyor.
57'
İsabetli Şut (Kasımpaşa)Ceza sahası içinde topla buluşan Oussama Haddadi, sağ çaprazdan vuruşunu yapıyor, kaleci Günay Güvenç kurtarıyor.
57'
Korner (Kasımpaşa)Kasımpaşa, Kristijan Bistrovic ile köşe vuruşu kullanıyor.
55'
Serbest Vuruş (Kasımpaşa)Kasımpaşa takımının yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Kristijan Bistrovic geçiyor.
55'
Faul (Gaziantep FK)Osama Rashid ile Doğucan Haspolat arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Osama Rashid. Yarı alanın ortalarından Kasımpaşa takımı oyuna başlayacak.
55'
Serbest Vuruş (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımının yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruşu Gaziantep FK adına Güray Vural kullanacak.
54'
Faul (Kasımpaşa)Andre Sousa, yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafede Doğucan Haspolat tarafından faulle durduruluyor.
50'
İsabetli Şut (Gaziantep FK)Ceza sahası içinde topla buluşan Alexandru Maxim, sol çaprazdan kaleye şut çekiyor, kaleci Ertuğrul Taşkıran kurtarıyor.
50'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımından Nouha Dicko sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
50'
Serbest Vuruş (Kasımpaşa)Kasımpaşa, Ertuğrul Taşkıran ile serbest vuruş kullanacak.
48'
Faul (Gaziantep FK)Ertuğrul Taşkıran, altıpas üzerinde Roderick Miranda tarafından faule maruz kalıyor.
48'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Güray Vural ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
48'
Korner (Gaziantep FK)Gaziantep FK, Güray Vural ile köşe vuruşu kullanıyor.
46'
Oyuna Girme (Kasımpaşa)Kasımpaşa takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Gilbert Koomson çıkıyor ve yerine Doğucan Haspolat oyuna giriyor.

2.Yarı Başladı [0-1]Hakem ikinci yarıyı başlatıyor.

1. Yarı Tamamlandı [0-1]Hakem müsabakanın ilk yarısını bitiriyor
45'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımından Güray Vural sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
45'
Korner (Gaziantep FK)Güray Vural ile Gaziantep FK takımı köşe vuruşu kullanacak.
45'
İsabetsiz Orta (Kasımpaşa)Kasımpaşa takımından Gilbert Koomson ceza sahası içinde sağ çaprazdan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
41'
Ofsayt (Gaziantep FK)Hakem oyunu ofsayt gerekçesiyle bir kez daha durduruyor. Rakip ceza sahasında ofsayta düşen oyuncu Kenan Özer
41'
Serbest Vuruş (Gaziantep FK)Rakip ceza sahasının ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Gaziantep FK adına Roderick Miranda kullanacak.
41'
Elle Oynama (Kasımpaşa)Kasımpaşa takımında Kevin Varga ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada topu eliyle kontrol ediyor.
40'
Engellenen Şut (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Alexandru Maxim tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.
37'
Engellenen Şut (Kasımpaşa)Kasımpaşa takımı Kevin Varga ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahası sol iç çaprazında Kevin Varga tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.
35'
Serbest Vuruş (Kasımpaşa)Kasımpaşa, Florent Hadergjonaj ile orta saha çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
35'
Faul (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımında Nouha Dicko faul yapıyor. Orta saha çizgisine yakın bir noktada faul yapılan oyuncu Florent Hadergjonaj.
34'
İsabetsiz Şut (Gaziantep FK)Bu dakikada Gaziantep FK takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.Şutu çeken isim Andre Sousa
33'
İsabetsiz Şut (Gaziantep FK)Güray Vural rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.
33'
Serbest Vuruş (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımının ceza sahasının hemen dışındaki bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Güray Vural geçiyor.
32'
Faul (Kasımpaşa)Kasımpaşa takımında Kristijan Bistrovic faul yapıyor. Ceza sahasının dışında bir noktada faul yapılan oyuncu Kevin Mirallas.
31'
Ofsayt (Kasımpaşa)Rakip yarı alanın ortalarında Isaac Thelin topla buluşuyor, ancak hakem ofsayt gerekçesi ile oyunu durduruyor.
30'
Serbest Vuruş (Gaziantep FK)Gaziantep FK, Papy Djilobodji ile orta saha çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
30'
Faul (Kasımpaşa)Alexandru Maxim, Florent Hadergjonaj tarafından faulle durdurulduğu için Gaziantep FK orta saha çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
30'
İsabetsiz Şut (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımı Kevin Mirallas ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Kevin Mirallas tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.
30'
Korner (Gaziantep FK)Alexandru Maxim ile Gaziantep FK takımı köşe vuruşu kullanacak.
29'
İsabetli Şut (Kasımpaşa)Haris Hajradinovic, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şut çekiyor, kaleci Günay Güvenç kurtarıyor.
28'
İsabetsiz Şut (Kasımpaşa)Ceza sahası içinde topla buluşan Dusko Tosic, altıpas üzerinden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.
28'
Korner (Kasımpaşa)Kristijan Bistrovic ile Kasımpaşa takımı köşe vuruşu kullanacak.
28'
Engellenen Şut (Kasımpaşa)Kasımpaşa takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Haris Hajradinovic tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.
27'
Serbest Vuruş (Kasımpaşa)Kasımpaşa, Ertuğrul Taşkıran ile serbest vuruş kullanacak.
26'
Faul (Gaziantep FK)Ceza sahası içerisinde Gaziantep FK takımında Papy Djilobodji faul yapıyor. Faul yapılan oyuncu Ertuğrul Taşkıran. Kasımpaşa oyuna serbest vuruşla başlayacak.
26'
Korner (Gaziantep FK)Gaziantep FK, Alexandru Maxim ile köşe vuruşu kullanıyor.
26'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Sağ çaprazdan Pawel Olkowski ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
25'
Serbest Vuruş (Gaziantep FK)Gaziantep FK, Papy Djilobodji ile orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinden serbest vuruş kullanacak.
25'
Faul (Kasımpaşa)Orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde Kenan Özer, Florent Hadergjonaj tarafından faulle durduruluyor.
23'
İsabetsiz Orta (Kasımpaşa)Sol çaprazdan Kevin Varga ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
23'
Serbest Vuruş (Kasımpaşa)Kasımpaşa takımında, sağ kanatta rakip yarı alanın ortalarında kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Florent Hadergjonaj.
23'
Faul (Gaziantep FK)Kenan Özer ile Derrick Luckassen arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Kenan Özer. Yarı alanın ortalarından Kasımpaşa takımı oyuna başlayacak.
23'
İsabetli Şut (Kasımpaşa)Isaac Thelin, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şut çekiyor, kaleci Günay Güvenç kurtarıyor.
22'
Serbest Vuruş (Kasımpaşa)Kasımpaşa takımının ceza sahasının hemen dışındaki bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Derrick Luckassen geçiyor.
20'
Faul (Gaziantep FK)Nouha Dicko ile Dusko Tosic arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Nouha Dicko. Ceza sahası yayına yakın bir noktadan Kasımpaşa takımı oyuna başlayacak.
19'
Serbest Vuruş (Kasımpaşa)Kasımpaşa takımının taç çizgisine yakın bir noktadan kazandığı serbest vuruş için topun başına Derrick Luckassen geçiyor.
19'
Faul (Gaziantep FK)Florent Hadergjonaj, taç çizgisine yakın bir noktada Kenan Özer tarafından faule maruz kalıyor.
19'
İsabetli Şut (Kasımpaşa)Haris Hajradinovic, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şut çekiyor, kaleci Günay Güvenç kurtarıyor.
17'
İsabetsiz Şut (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımı Kenan Özer ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Kenan Özer tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.
16'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımından Güray Vural sol kanatta ceza sahası yan çizgisinden ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
13'
İsabetsiz Şut (Gaziantep FK)Andre Sousa, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.
13'
Engellenen Şut (Gaziantep FK)Nouha Dicko altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top savunmadan geri geliyor.
12'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımından Alexandru Maxim sağ kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
11'
İsabetsiz Orta (Kasımpaşa)Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Haris Hajradinovic ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
11'
Korner (Kasımpaşa)Haris Hajradinovic ile Kasımpaşa takımı köşe vuruşu kullanacak.
11'
Engellenen Şut (Kasımpaşa)Ceza sahası içinde topla buluşan Haris Hajradinovic, altıpas üzerinden vuruşunu yapıyor,savunma araya girerek tehlikeyi önlüyor.
10'
Korner (Gaziantep FK)Güray Vural ile Gaziantep FK takımı köşe vuruşu kullanacak.
10'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımından Güray Vural sol kanatta ceza sahası yan çizgisinden ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
9'
Korner (Gaziantep FK)Gaziantep FK, Alexandru Maxim ile köşe vuruşu kullanıyor.
9'
Engellenen Şut (Gaziantep FK)Ceza sahası içinde topla buluşan Roderick Miranda, altıpas üzerinden vuruşunu yapıyor,savunma araya girerek tehlikeyi önlüyor.
9'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Alexandru Maxim ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
9'
Korner (Gaziantep FK)Gaziantep FK, Alexandru Maxim ile köşe vuruşu kullanıyor.
8'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımından Güray Vural sol kanatta ceza sahası yan çizgisinden ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
8'
Ofsayt (Kasımpaşa)Rakip yarı alanın ortalarında Isaac Thelin topla buluşuyor, ancak hakem ofsayt gerekçesi ile oyunu durduruyor.
5'
Gol [0-1] (Kasımpaşa)GOL! Isaac Thelin Kasımpaşa takımını öne geçiren golü atıyor.
5'
Engellenen Şut (Kasımpaşa)Bu dakikada Kasımpaşa takımı tabelayı değiştirme fırsatına çok yaklaşıyor. Altı pas içerisinden Kristijan Bistrovic tarafından çekilen şut defans tarafından engelleniyor.
4'
İsabetsiz Orta (Kasımpaşa)Sol çaprazdan Oussama Haddadi ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
3'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımından Güray Vural sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
2'
Ofsayt (Kasımpaşa)Sağ kanatta rakip ceza sahasının dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktada Gilbert Koomson için ofsayt bayrağı kalkıyor.
1'
Ofsayt (Kasımpaşa)Ceza sahasında Haris Hajradinovic topla buluşuyor, ancak hakem ofsayt gerekçesi ile oyunu durduruyor.
1'
Direkten Döndü (Kasımpaşa)Kasımpaşa adına şanssız an Kevin Varga tarafından yapılan vuruş direkten dönüyor
1'
Maç Başladıİlk düdük çalıyor ve maç başlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.