ABD'de silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var

ABD'de silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var
ABD'nin Indianapolis şehrinde havaalanı yakınlarındaki FedEx tesisinde silahlı saldırı meydana geldi. Saldırıda en az dokuz kişi hayatını kaybederken, 60 kişi de yaralandı.

ABD'nin Indianapolis kentinde, kargo ve nakliyat hizmetleri veren FedEx şirketinin tesisinde silahlı saldırı meydana geldi.Yerel Polis Sözcüsü Genae Cook, silahlı saldırganın etrafa ateş açtığını, olayda çok sayıda kişinin ise yaralandığını bildirdi.

EN AZ DOKUZ ÖLÜ 60 YARALI 

Polis, Indianapolis havaalanı yakınlarındaki FedEx tesisinde meydana gelen silahlı saldırıda, en az dokuz kişinin öldüğünü ve 60 kişinin yaralandığını doğruladı.

Polis memurları, Perşembe akşamı geç saatlerde 'birden fazla kurban' bulduklarını ve çok sayıda kişinin yaraları nedeniyle hastaneye kaldırıldığını aktrdı. Polis daha sonra, biri kritik durumda olan dört kişinin ambulansla hastanelere nakledildiğini söyledi. Bazı yaralılar ise olay yerinde tedavi edildi.

MAKİNELİ TÜFEKLE KURŞUN YAĞDIRDI

Görgü tanıkları yerel basına yaptıkları açıklamalarda, tesiste çalıştığı sanılan saldırganın elindeki hafif makineli tüfekle çevreye ateş açtığını gördüklerini belirtti.

Yeğenin olay sırasında arabasıyla bölgeden geçtiğini ifade eden bir görgü tanığı da sol kolundan yaralanan kadınının hastaneye kaldırıldığını kaydetti.

Şirket tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Indianapolis Havalimanı yakınındaki FedEx tesisinde yaşanan trajik silahlı saldırından haberdarız. Güvenlik en önemli önceliğimizdir. Düşüncelerimiz saldırıdan etkilenen herkesle birlikte." ifadelerine yer verildi.

FOX 59 muhabiri Courtney Crown, polisin başka ölümleri henüz teyit etmediğini aktardı ancak olay yerinden birkaç görgü tanığı, kurbanların yerde hareketsiz bir şekilde yattığını gördüğünü söyledi.

Polis, gece saat 01.00'den sonra düzenlediği basın toplantısında, "Ateşli silahla yaralanmış pek çok kurban var." dedi, ancak daha fazla detay vermedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.