Fakirlerin Başkanı 'ŞAHİN'

Fakirlerin Başkanı 'ŞAHİN'
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin “Yoksulların ve fakirlerin dert anası”

2001 yılında Ak Parti’de siyasete girerek, ilk önce Ak Parti Gaziantep il yönetimi, daha sonra Ak Parti ilk kadın Gaziantep Milletvekili, Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkanı, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin ilk kadın bakanı ve son olarakta 2014 yılından buyana 7 yıldır Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığını başarıyla götüren Fatma Şahin, en büyük özellik olarak “Yoksulların ve fakirlerin dert anası” bu Ramazan boyunca koronavirüse rağmen 100 bin koli dağıtımını başlatarak, Gaziantepli fakirlere hizmet etmenin mutluluğunu yaşadığı belirtildi.

GÜNLÜK 18 SAAT ÇALIŞIYOR

Gaziantep’i Dünya’ya taşıyan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, günün 24 saatinin 18 saatini çalışarak Gazianteplilere hizmet etmeye devam etmenin kendisi için en büyük ibadet olduğunu söylüyor.

İKİ ESERİ KALICI

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep’in en büyük sorunlarından biri olan ulaşım ve su sorununu çözerek kalıcı bir eserde imzası bulunduğu ve bunlarında birinin Gaziray, diğerinin de Düzbağ olduğu öğrenildi.

HIZIR GİBİ YETİŞİYOR

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kendine ulaşan ve sosyal medyada kolayca mesajlarını atanlara hızır gibi yetişerek her iftar sofrasında bir fakirin evinde yaptığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.