DEV ADAMLAR UMUDUNU KORUYOR

DEV ADAMLAR UMUDUNU KORUYOR
Empera Halı Gaziantep Basketbol takımı, ligde kalan iki maçını kazanarak Play-Off’a ismini yazdırmak istiyor. Son iki maçını kaybeden Kırmızı-Siyahlı takım, ligdeki son iki maçını kazanmayı hedefliyor. Baş antrenör Nenad Markovic yönetiminde Play-Off’u hedefleyen basketçiler, Bahçeşehir Koleji ve Büyükçekmece maçlarını kazanarak hedefine ulaşmak istiyor.

Darüşşafaka ve Telekom yenilgisi sonrasında morali bozulan Empera Halı Gaziantep Basketbol takımında Play-Off hedefi devam ederken bu hafta oynayacağı Bahçeşehir Koleji ve önümüzdeki hafta oynayacağı Büyükçekmece maçını kazanarak bu hedefine ulaşmak istiyor. Kırmızı-Siyahlı takım, Nenad Markovic yönetiminde hedefine ulaşmak isterken bu sezonda ligi en iyi yerde tamamlayarak Gaziantep’i temsil etmek istiyor.

MARKOVİC HEDEF BELİRLEDİ
Empera Halı Gaziantep Basketbol takımı Baş antrenörü Nenad Markovic, kalan iki maçı kazanmak istediklerini belirterek, “Sezonun bu bölümünde fiziksel ve psikolojik olarak en iyi durumda olmaya çalışarak kalan iki maçımızı kazanmak ve şehrimize Play-Off sevinci yaşatmak istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.