Bunlar Faul Değil Mi?

Bunlar Faul Değil Mi?
Gaziantep Futbol Kulübü, haftalardır hakem hataları nedeniyle önemli puanlar kaybetti. Son olarak Fenerbahçe karşılaşmasında yapılan faulleri görmezden gelen hakem Mete Kalkavan ve yardımcıları işte bu hareketlere bir tepki göstermediler. VAR’ın da sessiz kaldığı bu pozisyonlar sonrasında Gaziantep FK yine kaybeden taraf oldu.

Fenerbahçe’ye deplasmanda 3-1 mağlup olan Gaziantep Futbol Kulübü’nde hakem hatalarına tepkiler çığ gibi büyürken bu maçta yapılan faullere hakemlerin sessiz kaılışı ve görmezden gelmeleri şaşkınlık yarattı. Direkt faul olmasına rağmen hakemlerin görmezden geldiği bu pozisyonlar sonrasında Gaziantep Futbol Kulübü oyuncular zor anlar yaşasalarda sonuçsuz kaldı.

HAKEMLER CAN YAKIYOR

Net gol pozisyonları bulan Gaziantep Futbol Kulübü, Fenerbahçe’ye 3-1 mağlup olmaktan kurtulamadı. Kırmızı-Siyahlı takımın oyuncularına yapılan fauller böyle görüntülenirken hakemlerin vermediği kararlar tepkilere neden oldu.

PUANLAR UÇUP GİTTİ

Şu anda 50 puanla 6. sırada yer alan Gaziantep Futbol Kulübü’nün kaybettiği puanlar olsa bugün ligde daha farklı bir yerde olacaktı. Ancak, hakem hataları nedeniyle iki haftadır Teknik Direktör Pinto takımın başında yer alamazken, Mirallas’ın üç maçlık cezası ise yeni bitti. Gaziantep, Fenerbahçe karşılaşmasında da haksızlığa uğrayarak üç puanı İstanbul’da bıraktı.

TFF VE MHK SESSİZ KALIYOR

Yapılan bu hakem hatalarına Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nun sessiz kaldığı görülüyor. Fenerbahçe maçında televizyon ekranlarına yansıyan bu fauller, tepkilere neden olurken hakemlerin ise hiçbir duyarlılık göstermemesi şaşkınlık yarattı.

Bunlar Faul Değil Mi?
Bunlar Faul Değil Mi?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.