Beykent’in imarında ağaçlandırma sevinci

Beykent’in imarında ağaçlandırma sevinci
Gaziantep’in Şehitkamil ilçesi Beykent ikinci bölgenin 1/25 binlik imar uygulamasında ağaçlandırma alanı ilan edilmesi Beykent’de yaşamı değiştirdi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Şehitkamil Belediyesi’nin Beykent 1. bölgenin yüksek katlı binalardan oluştuğu için ve buna yeşil alan üretmek için Beykent 2. bölgeyi 1/25 binlik imar uygulamasında ağaçlandırma alanı olarak karar verildiği iddia edildi. Bunun üzerine Şehitkamil Belediyesi’nin yeşil alana ve ağaçlandırmaya ne kadar önem verdiği de bir kez daha ortaya çıkarken, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na Beykent’te yaşayanlar teşekkür ettikleri belirtildi.

BEYKENT’TE 2. BÖLGE NEREYİ KAPSIYOR?


Gaziantep’in Şehitkamil İlçesi Beylerbeyi ikinci bölgesinde 1/25 binlik imar uygulamasıyla ilgili edindiğimiz bilgiye göre Gölgeli ve ona yakın bölgelerin tamamında ağaçlandırma yapılacağı ve parsel olarakta 2958, 2959, 2960, 2961, 2962 nolu parselin yanısıra buna yakın bölgelerde ağaçlandırma uygulaması karar verildiği ve imar uygulamasının da bu yönde olduğu ileri sürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.