Büyükekşi : İşimiz şimdi başlıyor

Büyükekşi : İşimiz şimdi başlıyor
Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Medipol Başakşehir karşısında aldıkları galibiyetle ligde geldikleri konumun haklı gururunu yaşadıklarını vurgulayan Mehmet Büyükekşi, Fenerbahçe deplasmanında da puan veya puanlar hedeflediklerini söyledi.

“AKILLI BİR OYUNLA GALİBİYETİ ALDIK”
Medipol Başakşehir’le oynanan karşılaşmada futbolcuların gösterdiği performanstan dolayı oldukça memnun olduklarını ifade eden Kulüp Başkanı Mehmet Büyükekşi, “Rakibimiz geçtiğimiz yılın şampiyonu, gerçekten oldukça tecrübeli bir takımdı. Bu sezon ligde bulundukları konum itibariyle zor günler geçirdiklerinin farkındaydık. Ancak insanlar bizim rahat bir pozisyonda olmamız dolayısıyla belki de böyle bir futbol beklemiyorlardı. Ancak hep şunu savunduk, bizim bir hayalimiz hedefimiz var. Nitekim doksan dakika boyunca bir an olsun oyun ciddiyetini elimizden bırakmadık ve haklı bir galibiyet aldık. Gerçekten çok akıllı bir futbol sergilediğimizi düşünüyorum. Kendi evimizdeki iyi gidişatımızı sürdürmüş olmak da ayrıca bizi mutlu ediyor” dedi. 

“İŞİMİZ ŞİMDİ BAŞLIYOR”
Ligde beşinci sıraya yükselmekten ziyade orada kalıcı olmanın anlamlı olduğunun altını çizen Mehmet Büyükekşi, “Dün aldığımız galibiyetle birlikte ligde 50 puana yükselmeyi başardık. Gerçekten 31 maç sonunda 50 puan yakalayabilmiş olmak yadsınamaz bir başarıdır. Teknik ekibimiz, futbolcularımız, yönetimimiz hep beraber bu güzel tabloyu sezon sonuna taşıyabilmek adına mücadelemizi sürdüreceğiz. İşimiz bundan sonra başlıyor, ligin son düdüğü çalana kadar da Gaziantep şehri var gücüyle bu takımın yanında olacaktır. Gücümüzün farkındayız, bu hedeflerimizi başaramamamız adına hiçbir sebep ben görmüyorum. Geçtiğimiz sezonu ilk sekiz sırada tamamladık, bu sezon öncesi de hedefimizi ilk beş sıra olarak belirlemiştik. Şuana kadar o hedef doğrultusunda emin adımlarla ilerliyoruz. Ancak önemli olanın sezon sonunda oluşacak puan durumu olduğunu biliyoruz” dedi. 

“ FENERBAHÇE MAÇININ ZORLUĞUNUN FARKINDAYIZ”
Süper Lig’in 34. haftasında deplasmanda konuk olacakları Fenerbahçe maçıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Mehmet Büyükekşi, “Fenerbahçe tarihi boyunca şampiyonluk hedefinde olan ve saygıyı hak eden bir camiadır. Ancak biz şuana kadar bu ligde hiçbir takımdan çekinmedik. Sezonun ilk yarısında oynadığımız karşılaşmada rakibimizi 3-1 gibi net bir skorla mağlup etmeyi başarmıştık. Rakibimizin gücünün farkındayız ancak bizim de en az onlar kadar puanlara ihtiyacımız var. Bu karşılaşmaya da puan veya puanlar alabilmek adına sahaya çıkıp, mücadele edeceğiz. İnşallah futbolcularımız bu karşılaşmada da ellerinden gelenin en iyisini yaparak Gaziantep şehrini sevindirmeye devam edecektir. Hakem hatalarının futbolun önüne geçmediği bir müsabaka olmasını temenni ediyorum. Futbolcularımıza ve teknik heyetimize güvenimiz sonsuz. Sonuç ne olursa olsun oynayacağımız futbolla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanacağımıza inanıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.