Başkan Arıkök GÜVEN tazeledi...

Başkan Arıkök GÜVEN tazeledi...
Fıstıkçılar Kooperatifi genel kurulu pandemi kurallarına da uyularak gerçekleştirildi.

S.S. Antep Fıstığı İhtisas Organize Sanayi Toplu İş Yeri Yapı Kooperatifinin Genel Kurulu 08.04.2021 Perşembe saat 13.00'da Divan Başkanı Enver Bal tarafından Fıstıkçılar Kooperatifi Şantiyesi'nde gerçekleştirildi.
Sosyal mesafeye de dikkat edilerek gerçekleşen genel kurul bir bayram havası içerisinde devam etti.
Başkan Hızır Arıkök'ün konuşmaları esnasında sık sık alkışlarla konuşmaları kesildi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Latif Karadağ'ın Büyükşehir Belediyesi'nin kooperatifimize vermiş olduğu katkıları anlattı. Bu büyük projenin ilk adımını atmak üzere öncülük eden ve bu fikri beledeyimize sunan Başkan Hızır Arıkök'e ayriteyen teşekkürlerini sundu. Bu projenin Gaziantep'imizin sıkışık ticaret alanlarını genişleterek refah seviyesini arttırdığını ve büyük bir istihdam sağlandığını da belirtti.

Fıstıkçılar Kooperatifi Başkanı Hızır Arıkök en başta bize güvenlerinden dolayı bütün değerli üyelerimize tek tek teşekkür etti. Sonrasında İnşaat'ımızın genel durumunu akıllarda sorular bırakmaması için herkesin huzurunda şeffaf bir şekilde anlattı. Üyeler ise karşılığında sürekli konuşma kesilecek şekilde alkış yağmuruna tuttular. Son olarak da Başkan Hızır Arıkök bu inşaatın 10-15 yıl içerisinde değil de 15 ay içerisinde bitirileceğini belirtti. Kooperatif Başkanı Arıkök ben sizin başkanınız değil , hizmetkârınızım diye değerli üyelere seslendi.

Başkan Arıkök GÜVEN tazeledi...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.