Çelik Ailesi'nin Mutlu Günü

Çelik Ailesi'nin Mutlu Günü
Gaziantep’teki iş dünyansın önemli firmalarından biri olan Tunaş Helva Yönetim Kurulu Üyesi Arif Çelik’in biricik oğlu Mustafa Çelik ile İstanbul’da yaşayan Av. Ahmet Yum'un güzel kızı Psikolog Hande Yum, Shimaal Otel’de düzenlenen mevlütlü törenle dünya evine girdiler.

Gaziantep’teki iş dünyansın önemli  firmalarından biri olan Tunaş Helva Yönetim Kurulu Üyesi Arif Çelik’in biricik oğlu  Mustafa Çelik ile İstanbul’da yaşayan Av. Mehmet Yum’un güzel kızı Psikolog Hande Yum, Shimaal Otel’de düzenlenen mevlütlü  törenle dünya evine girdiler. Gıda sektörünün önde gelen isimlerinden hayırsever iş insanı Tunaş Helva Yönetim Kurulu Üyesi Arif Çelik’in oğlu Av. Mustafa Çelik hayatını İstanbullu Av. Ahmet Yum’un kızı psikolog Hande Yum ile birleştirdi.

GÖZ KAMAŞTIRAN DÜĞÜN

Gaziantep’in hayırsever iş insanlarından Çelikler Gıda (Tunaş Helva) Yönetim Kurulu Üyesi Arif Çelik’in İstanbul’da avukatlık yapan oğlu Mustafa Çelik, Gaziantep’te düzenlenen görkemli düğün töreni ile hayatını İstanbul hukuk camiasının tanınmış isimlerinden Av. Ahmet Yum-Vildan Yum çiftinin kızı psikolog Hande Yum ile birleştirdi.

PANDEMİ KURALLARINA UYULDU

Shimaal Hotel’de düzenlenen düğün töreninde pandemi kuralları en üst düzeyde uygulandı. Kadın ve erkeklerin ayrı bölümlerde oturduğu mevlitli düğün töreninde maske, mesafe ve hijyen kurallarına azami ölçüde dikkat edildi. Düğün töreni sırasında zaman zaman davetlilere maske, mesafe ve hijyen kurallarının hatırlatıldığı anonslar yapıldı.

SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Hande-Mustafa Çelik çiftinin düğün törenine Çelik ve Yum ailesinin mensupları, genç çiftin arkadaşları, Gaziantep Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Ticaret Odası Başkanı Tuncay Yıldırım, Sanayi Odası Başkanı Adnan Ünverdi ile iş, siyaset, hukuk ve bürokrasi dünyasından seçkin davetli topluluğu katılarak Yum ve Çelik ailelerini en mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

İSTANBUL VE GAZİANTEP BU DÜĞÜNDE BULUŞTU.

Düğün törenine Gaziantep’in yanında İstanbul ve farklı illerden de çok sayıda davetlinin katıldığı dikkat çekti. Gelinin anne-babası Av. Ahmet-Vildan Yum ile damadın anne-babası Selma-Arif Çelik düğüne katılan davetlileri kapıda karşılayarak yakından ilgilendi.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.