GAİMDER’de görev dağılımı yapıldı

GAİMDER’de görev dağılımı yapıldı
Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği’nin 26-27 Mart tarihlerinde gerçekleşen genel kurulunda göreve seçilen Bora Kanevetçi, görevi İbrahim Apa’dan devraldı.

GAİMDER hizmet ofisinde gerçekleşen devir teslim töreninde, 17.Dönem ve 18.Dönem Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri hazır bulundu.

İbrahim Apa, inşaat sektörüne, meslektaşlarına yaşadığımız kente hizmet etmenin onurunu yaşadığını belirterek, görev süresince GAİMDER’i kurumsal bir anlayış içerisinde, sektörün sayılı derneklerinden birisi haline getirmekten mutlu olduklarını, yeni yönetimin de bu çıtayı daha da yukarılara taşıyacağına kalpten inandığını ifade etti.

GAİMDER’in yeni Başkanı Bora Kanevetçi ise, hizmetlerinden dolayı İbrahim Apa ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek “Geçtiğimiz dönem, benim de içerisinde yer almaktan onur duyduğum yönetimimiz, önemli çalışmalara imza attı. Şahsım ve yönetici arkadaşlarımız, İbrahim başkanımızın tecrübelerinden her zaman yararlanacağız. Kendisi aynı zamanda İMKON’daki konumu itibariyle de her zaman Ankara’daki sesimiz olacak” dedi.

GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Görev tesliminin ardından, yeni Başkan Kanevetçi, İbrahim Apa ve yönetimde görev alan meslektaşlarını uğurladıktan sonra, yeni Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıda görev dağılımı yapıldı. Buna göre, Bora Kanevetçi’nin başkanlığındaki yönetimde, Başkan Yardımcılıklarına Seyfettin Coşan ve İsa Ensari, Sekreter Üyeliğe M.Cihan Çelenk, Sayman üyeliğe ise Bayram Doğan getirildi. Halil Durmaz, Ali Kılınç, Tahir Meral ve Alper Özdemir ise Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevini sürdürecek.

Denetleme Kurulu Başkanlığına Hurşit Yıldırım getirilirken, İbrahim Güngör ve Atilla Haydargil de Denetleme Kurulu Üyesi oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.