Aydın Kuyucak kaymakamı Yılmaz Kurt ölü bulundu! İntihardan şüpheleniliyor

Aydın Kuyucak kaymakamı Yılmaz Kurt ölü bulundu! İntihardan şüpheleniliyor
AYDIN'ın Kuyucak ilçe Kaymakamı Yılmaz Kurt, Didim'de ölü bulundu. Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlatırken, kaymakamın intihar ettiği düşünülüyor.

Aydın'ın Kuyucak ilçesi Kaymakamı Yılmaz Kurt'tan uzun süre haber alamayan yakınları polise ihbarda bulundu. Aydın emniyetinin teyakkuza geçtiği öğrenilirken, yapılan teknik takip sonucu Kaymakam Kurt'un aracının PTS kayıtlarına göre Didim'de gittiği tespit edildi. Araç ormanlık bir alana yakın yerde bulundu. Güvenlik güçleri yaptıkları aramada Kurt'un cansız bedeniyle karşılaştı.Kaymakam Kurt otomobilin içerisinde, elinde tabanca ile başından vurulmuş halde bulundu. Tabancanın Kurt'a ait olduğu belirlenirken intihar ettiği öne sürüldü.

Aydın Kuyucak kaymakamı Yılmaz Kurt ölü bulundu! İntihardan şüpheleniliyor

Öte yandan Kaymakam Kurt'un, 19.00 sıralarında koruması ve şoförüne 'Hakkınızı helal edin' şeklinde mesaj attığı öğrenildi.

Evli ve 3 çocuk babası olan Kurt'un intihar mı ettiği yoksa cinayete mi kurban gittiği kesin olarak bilinmezken, olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı. Kurt'un ailesine intihar bilgisinin doktor nezaretinde verildiği öğrenilirken cenaze otopsi için Adli Tıp morguna kaldırıldı.

Valilikten açıklama


Aydın Valiliği tarafından yapılan açıklamada; “Kuyucak kaymakamımız Yılmaz Kurt Didim ilçesi Akbük Mahallesi sahilinde 02.04 2021 günü saat 21.45 sıralarında ölü olarak bulunmuştur. Kaymakamımıza Allah'tan rahmet diliyoruz. Konu ile ilgili soruşturma devam etmektedir” denildi.

Yılmaz Kurt kimdir?

1976 yılında Trabzon/Çaykara’da doğdu. 2001 yılında Kırklareli Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği Mesleğine intisap etti. Bu dönemde; Tokat/Almus, Niksar ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu. İngiltere’de bir yıl yabancı dil eğitimi aldı.

2005 tarihinde Ordu/Çatalpınar kaymakamı olarak atanan Kurt, müteakiben Erzincan/Kemaliye, Rize/Hemşin Kaymakamlığı, Hakkari Vali Yardımcılığı, Erzurum/Tortum Kaymakamlığı, Artvin Vali Yardımcılığı, Giresun/Eynesil Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. 2018 yılında Aydın/Kuyucak Kaymakamlığına atanan Kurt, 17 Eylül 2018 tarihinde göreve başlamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.