Alt Yapıya Davut Gül el attı!

Alt Yapıya Davut Gül el attı!

Türkiye’de bir çok takımın alt yapısını örnek alan Gaziantep’te son haftalarda yaşanan alt yapı krizine Vali Davut Gül el attı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile birlikte alt yapıyı güçlendirmek için harekete geçen Gaziantep Valisi Davut Gül, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Özbay ile Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Başkanı Zekeriya Efiloğlu’nu İzmir’e gönderdi.

NEDEN OYUNCU ÇIKMIYOR?
Gaziantep Valisi Davut Gül, yetkililere şehrimizde neden oyuncu yetişmediğini sordu. Alt yapı konusunda yaşanan kriz sonrasında Davut Gül, harekete geçerken bir takım incelemeler başlattı. Vali Gül, “Gaziantep’te neden futbolcu yetişmiyor, oyuncu neden çıkmıyor” diyerek önce Trabzon’da ardından da İzmir’de Altınordu’nun tesislerinde incelemeler yaptırdı.

ÖZBAY VE EFİLOĞLU GÖREVLENDİRİLDİ
Gaziantep Futbol Kulübü’nde yıllardan buyana bir tek oyuncu yetişmemesi üzerine harekete geçen Gaziantep Valisi Davut Gül, Gençlik Hizmetleri ve Spor İ Müdürü Muhittin Özbay ile Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Başkanı Zekeriya Efiloğlu’na görev verildi. Bu ikili geçtiğimiz haftalarda Trabzon’daki futbol tesislerini inceleyip rapor hazırlarken bu kez İzmir’de tesisleri gezerek futbolcu konusunda rapor hazırladılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.