Saten Dokuma Etiket ve Jakarlı Dokuma Etiket

Saten Dokuma Etiket ve Jakarlı Dokuma Etiket
Saten dokuma etiket ve jakarlı dokuma etiket, birçok sektör tarafından tercih edilmektedir.

Ürününe kalite anlamında güvenen ve marka prestijine önem veren her firma için dokuma etiket vazgeçilmezdir. Dokuma etiket kalıcıdır. Diğer etiket çeşitleri ile kıyaslandığında eşlik ettiği ürünle daha fazla beraber olur. Dokuma makinaları aracılığı ile jakarlı, düz, atkı saten gibi etiket çeşitleri üretilebilir. Marka tanıtımının yanı sıra, ürünün tamamlayıcı nesnesi olarak görülen dokuma etiket, diğer birçok aksesuarın görüldüğü gibi, objelerin tamamlayıcı unsuru olmuştur.

Neden Saten Dokuma Etiket?

Dokuma etiketler, yıkama talimatları, ürün özelliklerini ve reklam amaçlı firmanın adını üstünde barındırır. Bu noktada saten ve tafta, tekstil ürünlerinin vazgeçilmez bir öğesidir. Saten dokuma etiket , parlak ve düz bir zemine sahip olan etiket türleridir.

Dokuma etiketler genel anlamda, ürünle birlikte kesim ve katlama şekillerine de gerekli özeni vermektedir. Bu bağlamda birçok katlama çeşidi bulunur. Bunlardan biri soğuk kesim sıcak kesim kenar katlama olarak bilinir. Diğer katlama ortadan katlama ve bir diğer katlama kelebek katlama olarak sayılabilir. Kesim ve katlama işlemlerinin yanı sıra lazer kesim kenarlı etiketlerin teslimatı tercih edilmektedir.

Neden Jakarlı Dokuma Etiket?

Birbirinden farklı baskı teknikleri ile yapılan baskı etiket pazarlaması, tekstil ürünlerinin öne gelmesinde büyük bir etki gösterir ve şirketlerin ticari sektörlerde daha çok bilinirlik kazanmasını sağlar.

Bu etiket türü, birçok firma tarafından tercih edilir ve bu etiketlerin birçok etiketin tamamlayıcı unsuru halini almıştır. Bu noktada, etiket seçimi sırasında seçici olmak büyük bir önem teşkil etmektedir. Baskı tekniği sayesinde bez baskı etiket, pazarlama konusunda başarılı bir etiket türüdür.

Etiket basım sürecinde birden çok basım tekniği kullanılmaktadır. Bez baskı etiket basımında genel anlamda polyester ve saten kullanılır. Dokuma makinaları aracılığı ile jakarlı dokuma etiket, düz, atkı saten dokuma etiket gibi çeşitler üretilebilmektedir.

Saten dokuma etiket ve jakarlı dokuma etiket hakkında bilgi almak ve daha fazlası için: https://onuretiket.com.tr/dokuma-etiket/

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.