Gaziantep Fk 4 Kez Kızardı

Gaziantep Fk 4 Kez Kızardı
Süper Lig'de 31 hafta sonunda en çok kırmızı kart gören takımlar Antalyaspor ile Hatayspor oldurken Gaziantep Futbol Kulübü ise 4 kırmızı kart çıktı.

2 takım ligde 9'ar kırmızı kart gördü. Ligde kırmızı kart görmeyen tek takım ise Konyaspor oldu.
Teknik direktör Ricardo Sa Pinto ile yeniden toparlanma sürecine giren Gaziantep FK'da 4 kırmızı kart çıkarken ligin en çok kart gören takımları ise Antalyaspor ile Atakaş Hatayspor ile ise ligin en çok kızaran takımları oldu. Antalyaspor ile bir başka Akdeniz ekibi olan Hatayspor, 9'ar kırmızı kartla ligin zirvesine bulunuyor. Ligde kart görmeyen takım ise Konyaspor...

LİGDE 31 HAFTADA 1232 SARI, 98 KIRMIZI

Spor Toto Süper Lig'de 31 hafta sonunda hakemler tarafından futbolculara 1232 sarı kart ve 98'de kırmızı kart gösterildi. Kırmızı kartların 57'si ise çift sarı karttan görüldü. Fraport TAV Antalyaspor ile Atakaş Hatayspor, kırmızı kartta zirvede yer alıyor. Kırmızı beyazlı takım, hakemler tarafından gösterilen kırmızı kartların 5'ini çift sarıdan, 4'ünü direkt olarak gördü. Hataysporlu oyuncular ise 6'sı çift sarı, 3'ü direkt kırmızı kart görerek oyun dışına gönderildi. Ligde iki takımı 7'şer kez ile Galatasaray , BB Erzurumspor, 6'şar kez ile Kayserispor, Kasımpaşa ve Ankaragücü, 5'er kez ile Başakşehir, Beşiktaş , Karagümrük, Gaziantep FK, 4'er kez ile Trabzonspor, Ç. Rizespor, Yeni Malatyaspor, Gençlerbirliği, 3'er kez ile Sivasspor, Fenerbahçe , Denizlispor, 2 kez ile Alanyaspor ve 1 kez ile Göztepe takip etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.