Tahmazoğlu İmamoğlu’nu solladı

Tahmazoğlu İmamoğlu’nu solladı
Şahinbey Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Tahmazoğlu, pandemi döneminde uzaktan eğitim görmek zorunda kalan öğrencilere 50 bin tablet ve 6 aylık internet paketi hediye ederek dikkatleri üzerine çekti.

Öte yandan Mega şehir İstanbul'un Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun ise aynı dönemde çok daha fazla imkanlara sahip olmasına rağmen 40 bin adet tablet dağıtımına başlayacaklarını duyurması iki başkanın karşılaştırılmasına yol açtı.
Okul öncesi eğitim görenler dahil Öğrenci sayısı 3.5 milyonu aşan İstanbul, pandemi döneminde uzaktan eğitim alan öğrencilerin en fazla bulunduğu il olarak önümüze çıkıyor.
Gaziantep başta olmak üzere tüm Türkiye genelinde evden uzaktan erişimle eğitim almak zorunda kalan öğrenciler için tablet kampanyaları düzenlendi.
Gaziantep’te Büyükşehir, Şahinbey, Şehitkamil ve sivil toplum kuruluşları ile öğrenciler dağıtılmak üzere 100 bin tablet kampanyası yapılmıştı. Hatta Teknofest Gaziantep proğramı için Gaziantep’e gelen Selçuk Bayraktar Kampanyaya 10 bin adet tablet bağışı yaparak katkı sunmuştu.
Gaziantep Valisi Davut Gül başkanlığında, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile sivil toplum örgütleri ve hayırseverlerin katkısı ile kampanya yapılmış ve bağışlanan tabletler ihtiyaç sahiplerine dağıtılmaya başlandı.

Tahmazoğlu İmamoğlu’nu solladı-
Şahinbey belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, daha önce 30 bin adet bağış yaptığı kampanyaya 20 bin adet tablet bağışı daha ekleyerek toplam sayıyı 50 bin tablete çıkardı.
Şahinbey belediyesi Türkiye’de nüfusu ile birçok ilden büyük olsada tablet bağışı rakamları bakmından İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu’nun açıkladığı 40 bin tablet bağışından daha fazla bağış yapması ile dikkatleri üzerine çekti.
Sosyal medya hesaplarından bu durum şöyle yansıdı;

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.