Gaziantep Gatem’de şok yangın! Ölü ve yaralı var mı?

Gaziantep Gatem’de şok yangın! Ölü ve yaralı var mı?
GATEM Toptancılar Sitesi Beyaz Ada’daki bir toptancı dükkanının depo bölümünde henüz bilinmeyen bir sebeple yangın meydana geldi.

GATEM Toptancılar Sitesi Beyaz Ada’daki bir toptancı dükkanının depo bölümünde henüz bilinmeyen bir sebeple yangın meydana geldi. İçerisinde çakmak, kibrit, şampuan, kolonya, deterjan ile birçok yanıcı ve patlayıcı madde bulunan bir depoda meydana gelen yangın alevler onlarca metre yükseğe çıkarken çok sayıda itfaiye ekibi yangını kontrol altına almak için çaba gösteriyor.

PATLAMA SESLERİ DUYULUYORGATEM Toptancılar Sitesi’ndeki bir işyerinin deposunda meydana gelen yangın uzun uğraşlar sonucunda kontrol altına alındı. GATEM Toptancılar Sitesi Beyaz Ada’da bulunan bir işyerinde meydana gelen yangının çevredeki işyerlerine sıçramaması için yoğun bir çaba sarf eden itfaiye ekipleri yaklaşık 1 saatlik çalışma sonrasında yangını kontrol altına alırken yangının yaşandığı işyerinden sürekli patlama sesleri duyuluyor. Patlama seslerinin işyerinde bulunan patlayıcı maddelerden kaynaklandığı öğrenildi. Yangında can kaybının yaşanmaması ve yaralı kimsenin bulunmaması yüreklere su serperken 20 itfaiye ekibi ve 60’tan fazla itfaiye erinin müdahale ettiği yangının yaşandığı işyerinde büyük maddi hasar meydana geldiği ve yangında 5 iş yerinin zarar gördüğü bilgisi alındı. www.memohaber.com’un edindiği özel bilgilere göre itfaiye ekipleri yangının yaşandığı işyerinde soğutma çalışmalarını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.