Gaziantep'e 'Sarı' müjde yağdırdı... Yasakların çoğu kalktı

Gaziantep'e 'Sarı' müjde yağdırdı... Yasakların çoğu kalktı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kademeli normalleşmenin ele alındığı Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Sokağa çıkma kısıtlaması, düşük ve orta riskli illerde tamamen, yüksek ve çok yüksek riskli illerde bir müddet daha pazar günü devam edecek" ifadelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan, Gaziantep'in 'Sarı' renkte olması nedeniyle kademeli normalleşme getirdiklerini ve bu nedenle bir çok yasağında kalktığını müjdeledi.

KAFE, RESTAURAT VE KAHVEHANELER HANGİ SAATTE AÇILACAK VE KAPANACAK

Gaziantep'in tablosunun 'Sarı' orta riskli olması nedeniyle başta Kahvehaneler, kafeler, restaurantlar, lokantalar ve buna benzer iş yerlerinin % 50 kapasite ile sabah 07.00 ile 19.00 arasında açılacağı bildirildi.

OKULLARDA YÜZ YÜZE EĞİTİM

Gaziantep'te eğitimin 'sarı' renkte olması nedniyle yüz yüze yapılacağı ve bu nednenle yüz yüze yapılacağı öğrenildi.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINA SINIRLAMA

Türkiye genelinde Gaziantep dahil sokağa çıkma yasağı 21.00 ile 05.00 arasındaki yasağın süreceği ve diğer günler olan Cumartesi-Pazar günleri ise kalkacağı ifade edildi.

65 YAŞ ÜSTÜ 20 YAŞ ALTI GAZİANTEP'TE SERBEST

Sokağa çıkma saatlri sınırlı olan 65 yaş üstü ile 20 yaş altı gurubundaki vatandaşarı Gaziantep'te çıkabilecekleri kaydedildi.

NİKAH VE DÜĞÜNLERE SINIRLAMA

Gaziantep2te yapılacak olan nikah ve nikah merasimi şeklindeki düğünlere 100 kişi ve bir saat uygulaması getirildiği bildirildi.

SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ KONGRELERİNİ YAPABİLECEKLER

Gaziantep'in 'Sarı' renkli iller arasında bulunması nedeneiyle meslek odaları başta olmak zere kooperatif gibi kuruluşlar 300 kişiyi geçmeyecek şekilde kongrelerini yapabileceği bildirildi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.