Gazianteplilerden Tatlıses'e " Leş Gibi Kokarsın " Tepkisi

Gazianteplilerden Tatlıses'e " Leş Gibi Kokarsın " Tepkisi
"ANTEPLİLER LAHMACUNA SARIMSAK KOYAR"

9 yıllık aranın sonrasında tekrardan sunmaya başladığı İbo Show programıyla birlikte yeniden gündeme düşmeye başladı. Tatlıses'in lahmacun konusunda Gazianteplilere " Leş gibi Kokarsın " lafına kentten tepki geldi.

İbrahim Tatlıses, yaptığı paylaşımında; Lahmacuna sarımsak konmayacağının altını çizdi. Çıtayı daha da yukarı taşıyarak "LEŞ GİBİ KOKARSIN" dedi. Bunun sonrasında ise; "memur adamsın, çalışma arkadaşların var, onların rahatsız olmasını ister misin. O zaman lahmacun yemeyeceksin " dedi

Tatlıses; "Gaziantep sarımsağı sever, biz Şanlıurfalılar sarımsak koymayız, ne Lahmacuna ne çiğ köfteye" yorumunu yaptı. Sonrasında ise "hele hele TATLISES LAHMACUNDA" bugüne kadar koymamıştır, bundan sonra da koymayacaktır" dedi.

Tatlıses, kendine ait olan TATLISES LAHMACUN firmasının bir özelliğini duyururken, yanlış anlamda kullanmasa da; yanlış algılanabilecek bir açıklama altına imza attı. Bu açıklama sebebiyle Gaziantep'liler Twitter'da "ne oluyor?", "Bizi küçük mü görüyor?" Sorularını yöneltti. Ardından Tatlıses hayranları ise, Tatlıses'in asla böyle bir şey yapmayacağını belirttiler.

İŞTE TATLISES'İN O PAYLAŞIMI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.