Dikkat! Gaziantep'te başı boş sokak köpekleri tehlikeler saçıyor! Lütfen çare bulun!

Dikkat! Gaziantep'te başı boş sokak köpekleri tehlikeler saçıyor! Lütfen çare bulun!
"Gaziantep'te başıboş köpekler tehlike saçıyor. Köpeklerin saldırısına uğrayan bir kişi canını son anda kurtardı. Vatandaş yetkililere çağrıda bulunuyor. Olası bir can kaybının hesabını kim verecek. Lütfen çare bulun."

Gaziantep'in yeni yerleşim alanı olan Kuzeyşehir'de son haftalarda başıboş sokak köpeklerinin sayısında arttış var hal böyle olunca da geceleri vatandaşlara saldırmaya çalışan köpekler tehlike saçıyor. Köpeklerin saldırısına uğrayan Emre Yegül'ün imdadına bir başka vatandaş son anda yetişerek canını zor kurtardı.

Kuzeyşehir'de bir çok mahallede gece ve gündüz dışarı çıkan vatandaşlar başıboş sokak köpekleri ile karşılaşıyor. Grup halinde gezen köpekler, bazen araçlara bazen de insanlara saldırmaya çalışıyor.

Konu ile ilgili haber merkezine gelen bilgilere ve görüntülere göre,vatandaşları adeta çileden çıkartan korku ve endişelere yol açan köpek saldırılarına kimlerin dur diyeceği. Yeni yerleşim alanında yaşayan halk bir an önce bu soruna çare bulunmasını tistiyor. Gece havlayan köpekler bizleri korkutuyor, dışarı çıkmaya cesaret edemiyoruz, birde sürü halinde geziyorlar, bu köpeklerin toplanması bu kadar mı zor? Yarın bir gün birini ısırırlarsa bedelini kim ödeyecek? Lütfen yetkililer bu duruma bir çare bulsun ifadelerini kullandılar.

KÖPEKTEN KAÇAYIM DERKEN ARAÇLARIN ALTINDA KALAMA KORKUSU

Gaziantep'in - Kuzeyşehir yerleşim alanında sokakta gezen başıboşköpekler korku ve endişeye adeta davetiye çıkarıyorlar. Sokakları adeta mesken tutan 8-10 köpek sürüleri her an bir sokaktan önünüze çıkabiliyor ve yoldan geçen araçlara saldırıyorlar. Vatandaşlar işden evlerine gelirken, market ve bakkala giderken veya yürüyüş yaptıkları sırada araçlara havlayan köpeklerin kendilerine havladığını düşünerek birden yola atlıyorlar. 3-4 kez şahit olduğumuz bu olay sonrası araçlara çarpmaktan son anda kurtulan vatandaşlar bir oh çekerken ilerleyen günlerde o mevkiide bu yüzden bir vatandaşımız araç altında kalabilir veya bir vatandaşımıza köpekler saldırabilir. Bölgede yaşayan vatandaşlar, "Başıboş köpeklerin toparlanması ve barınaklara götürülmesini istiyoruz. Köpeklerin saldırısı sonucu yaşanacak bir canı kim geriye getirecek. Bir an önce çare bulunmasını istiyoruz" dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.