PİNTO'DAN SAMİMİ AÇIKLAMALAR

PİNTO'DAN SAMİMİ AÇIKLAMALAR
Gaziantep Futbol Kulübü’nün yeni teknik direktörü Ricardo Sa Pinto, Spor Müdürümüz Mustafa Teke ve Spor Yazarımız Kenan Yücel ile bir araya geldi. Portekizli teknik adam Gaziantep’e gelmekten mutlu olduğunu söyledi.

Gaziantep Futbol Kulübü teknik direktörü Ricardo Sa Pinto, tesislerde basın toplantısı düzenledi. As Başkan Müslüm Özmen ve Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Özmen’in de katıldığı basın toplantısında, Ricardo Sa Pinto şehrimizde görev yapan basın mensuplarıyla tanışarak açıklamalarda bulundu.

Gaziantep Futbol Kulübü’nün ligdeki konumunun ve gelecek ile ilgili planlarının kendisini heyecanlandırdığını ifade eden Ricardo Sa Pinto, şehrin güçlü yapısını kısa sürede gördüğünü ve başarılı olmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarının sözünü verdi. Taraftarlarında göreve geldiği andan gösterdikleri desteklere teşekkür ederek karşılık veren Sa Pinto, çok çalışarak taraftarları mutlu etmek istediklerini belirtti.

As Başkan Müslüm Özmen ve Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Özmen’de, Sa Pinto’ya olan güvenlerini dile getirerek başarı dileklerinde bulundular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.