Dijital dünyada “Olay” rüzgarı

Dijital dünyada “Olay” rüzgarı
Anadolu Yayıncılar Birliği’nin düzenlemiş olduğu “Dijital Dünya Çalıştayı’nda” Gaziantep’in Olay Medya’sı damgasını vurarak, önümüzdeki günlerde dijital dünya platformlarında yer alacağı öğrenildi.

İstanbul’da Dolmabahçe’de yapılan “Dijital Dünya Çalıştayı’nda” Olay Medya Grubu adeta damgasını vurarak, Gaziantep’in medyada reklam aracı oldu. Ve, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun başta olmak üzere RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkan Yardımcısı Çağatay Özdemir, Medya Derneği Başkan Ekrem Kızıltaş, Star TV Genel Yayın Yönetmeni Nazlı Çelik, Habertürk Gazetesi Koordinatörü Veysi Ateş, RTÜK Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, NETFLİX Kamu Politikaları Direktörü Pelin Mavili, EXXEN TV Genel Müdürü Ümmü Burhan Arda, BEIN Medya Grub Genel Müdür Yardımıcı Onur Günel, BLU TV Genel Müdürü Aydın Doğan Yalçındağ ve Türk Telekom TV/OTT İçerik ve Platform Yönetim Direktörü Muhammed Ziyad Varol katıldılar.

FAHRETTİN ALTUN’A ADI YAZILI BAKLAVA
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’a Gaziantep Olay Medya Yöneticileri Erol Maraş ile Raci Dölek’in yanı sıra MEGA Haber Grubu Sorumlusu Arif Kurt’la birlikte “Adı yazılı Antep Baklavası” tepsiyle ikram edilirken, Anadolu Yayıncılar Birliği Başkanı Sinan Burhan’da “Antepliler her zaman baklavasının reklamını yaparlar” esprisinde bulundu.

TÜRK TELEKOM OLAY TV’Yİ PLATFORMA ALIYOR
Türk Telekom TV/OTT İçerik ve Platform Yönetim Direktörü Muhammed Ziyad Varol, Mehmet Erol Maraş’ın yakın dostu olduğunu ve Dijital dünyada Olay Medya’yı Türk Telekom Tivibu 2-3 Milyon bonesi olan platformuna önümüzdeki günlerde alarak, yerel tvler içeriklerinde yer alabileceklerini kaydetti.

AYDIN DOĞAN YALÇINDAĞ DOSTLUĞU
BLU TV Genel Müdürü ve aynı zamanda Aydın Doğan’ın torunu olan Aydın Doğan Yalçındağ, Gaziantep’i çok beğendiğini ve Blu TV olarak Gaziantep’te bir dizi çekimi yapmak istediğini söyledi. Yalçındağ, Gaziantep Olay Medya’yı da tanıdığını ve takip ettiğini söyleyerek, Erol Maraş ile Raci Dölek’e Gaziantep reklamlarını yaptıkları için de teşekkür etti.

ANADOLU YAYINCILARINI ZİRVEYE TAŞIYAN BURHAN
20 yıldan bu yana Anadolu Medyası’yla iç içe geçen ve daha sonra Anadolu Yayıncılar Birliğini kuran Sinan Burhan, başarılı çalışmalarından dolayı Anadolu Yayıncılar Birliğini zirveye taşıdığı belirtildi. Başkan Burhan, “Ben Anadolu sevdalısıyım. Yerel medya benim herşeyim. El birliğiyle daha iyi günlere doğru gidiyoruz’ dedi.

AK PARTİ’NİN YENİ İL BAŞKANI KABAKTEPE’YE TEBRİK
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’na yeni atanan Osman Nuri Kabaktepe, Olay Medya Yönetim Kurulu Başkanı Erol Maraş’ın eski dostu olduğunu söyleyerek, “Erol abi bizim sevdiğimiz bir insandır. Benim yakın arkadaşlarımda yakın dostudur. Ondan dolayı da eskiye dayanan bir yol arkadaşlığımız var” derken, Olay Medya Yönetim Kurulu Başkanı Maraş’ta, AK Parti İstanbul il Başkanlığına yeni atana Kabaktepe’ye hayırlı olsun dileğinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.