DHMİ Başmüdürü Bülbül emekli oldu ve anılarını kitaplaştırdı

DHMİ Başmüdürü Bülbül emekli oldu ve anılarını kitaplaştırdı
DHMİ Başmüdürü Bülbül emekli oldu ve anılarını kitaplaştırdı

Sivil Havacılık camiasında tanınan 1981 yılından beri 9 ayrı il de, havalimanı müdürlüğü, başmüdürlük görevlerini başarıyla yürüten 45 yıllık hizmetiyle DHMİ camiasında duayen olarak bilinen Ahmet BÜLBÜL yaş haddinden (65) emekliye ayrıldı.

1976 yılında memur olarak göreve başlayan Ahmet BÜLBÜL sırayla; İşletme şefi, meydan müdür yardımcısı, meydan müdürü, başmüdür yardımcısı ve başmüdürlük görevlerinde bulundu. Liyakat sahibi olan BÜLBÜL havalimanı müdürlüğü ve başmüdürlük yaptığı Gaziantep, Adana (2. kez) Malatya, Denizli, Kapadokya ve İzmir (2. kez) olmak üzere birçok sosyal aktivitelerde faaliyet göstererek kurum ve kuruluşlarla gösterdiği diyalog sonucu kuruma maddi ve manevi değerler kazandırmıştır.

Gerek yurt içinde gerekse yurtdışında ki diyalog ve çalışmalarıyla takdirname ve teşekkürname ödüllerine sahiptir. Pilot dostlarının teşviki ile 45 yıllık yaşanmış sivil havacılık tecrübe ve anılarını kaleme alarak 360 sayfadan oluşan kitap yazmıştır. Sivil havacılık anılarını içeren “Mavi Gömlekli Teyyare Müdürünün Anıları” adlı kitabı yakın zamanda yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.