Tüm basın mensuplarının günü kutlu olsun

Tüm basın mensuplarının günü kutlu olsun
AK Parti Gaziantep Milletvekili Dr. Derya Bakbak “Doğru ve hızlı haber vererek, özel hayata saygı ve tarafsızlık gibi manevi ve ahlaki değerlerden ödün vermeden görevlerini icra eden muhabirinden yazarına, kameramanından yönetmenine, editöründen matbaacısına tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun” dedi.

Gaziantep Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Üyesi Dr. Derya Bakbak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle yayımladığı mesajında; “Toplumun ve kamuoyunun hızlı, eksiksiz ve tarafsız haber alma hakkının korunması gelişmiş demokrasilerin en önemli göstergesidir. Türk Basını kamuoyunu bilgilendirmesiyle, ülkemizin güçlenmesine olan katkılarıyla, toplum yararını gözetmesiyle demokrasi açısından etkili bir yol göstericidir. Basının gücü, toplumun gücünü etkileyen kıymetli bir değerdir” dedi.
“Bugün geldiğimiz noktada, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde Türkiye iletişim teknolojilerinin çeşitliliği ve gelişmişliği, kitle iletişim araçları ve sosyal medya gibi konularda dünyanın önde gelen ülkeleri arasında yer almaktadır” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.