Gaziantep'i Kar değil, Enerjisa dondurdu

Gaziantep'i Kar değil, Enerjisa dondurdu
Enerjisa, bu kez borcu olmayanların elektriğini kesti!

Gaziantep’te yaklaşık 15 saatten bu yana bir çok mahallede elektrikler olmayınca vatandaşlar “Türkiye’nin metropol şehirlerinden birisi olan Gaziantep’te, 12-15 saat elektrik kesintisi söz konusu olabilir mi? Bizi kar değil, Enerjisa dondurdu” diyerek sitem ettiler. Doğalgaz ile ısınan evler buz gibi olmasından dolayı özellikle yaşlı ve çocuklar, kar sevincini yaşayamadan ızdırap yaşadılar. Birçok yaşlı ve çocuklu aileler, şehirde elektriği olan evlere yatılı misafirliklere gitmek zorunda kaldığı belirtildi.
BU KEZ BORCU OLMAYANLARIN ELEKTRİĞİ KESİLDİ
Karın yağması ve derecelerin sıfırın altında eksi rakamlara düştüğü bir günde 15 saat elektrik kesintisine maruz kalan semtteki vatandaşlar, Enerjisa’ya büyük tepki gösterirken; “Enerjisa 2 adet fatura ödenmemesi durumunda hemen elektrik kesiyor. Bugün borcu olmayıp, faturasını gününde tıkır tıkır ödeyenlerin elektriği kesildi. Biz kendilerine ne ceza verebiliyoruz. Hiç… Madur olduğumuzla kalıyoruz” dediler.
186 KİLİTLENDİ
Vatandaşlar elektriğin ne zaman geleceğiyle alakalı arıza telefonlarını aradıklarını ancak burdan da cevap alamadıklarını belirterek ne yapacaklarını şaşırdıklarını söylediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.