Caselabstore: Telefonunuzun Ruhu

Caselabstore: Telefonunuzun Ruhu

Dışardan bakıldığında her telefon aynı işleve sahip olarak görülse de sahiplerinin ellerinde yeni bir tarz ve ruhla tekrardan hayat bulurlar. Sizin telefonunuzun hala bir tarzı yoksa hadi gelin sizleri caselabstore bünyesindeki yaratıcı, dinamik ve her tarza hitap eden tasarımlarla tanıştıralım!

Nedir Bu Caselabstore?

Bizler aslında sizlerin içinden kopup gelen dinamik, heyecanlı, kıpır kıpır bir ekipten oluşan ve hayallerinizdeki tasarımları gerçeğe dönüştüren bir markayız. Arkadaş grupları içerisinde dönen ‘Ya keşke şöyle bir telefon kılıfı olsa da alsak.’ Muhabbetlerine şahit olduk ve sizin sesinizi duyarak eğlenceli, yaratıcı telefon aksesuarlarını sizlerle buluşturmaya başladık.

En Büyük Destekçilerimiz Memnun Müşterilerimiz

Caselabstore sizlerin karşısına çıktığı ilk günden bu yana yüzlerce kişiden yüksek memnuniyet ve beğeni toplamayı başarmış bir markadır. Memnun müşterilerimizden almış olduğumuz geri dönüşler de bizler için en büyük motivasyon kaynağı haline gelmiştir. Birbirinden özgün ve yaratıcı tasarımlarımızla büyük bir mutlulukla her daim yanınızdayız.

En Kaliteli Ürünlerin Adresi

Bizim için değerlisiniz! Sizlerle buluşturduğumuz tüm ürünlerimizi yüksek kalite standartlarına göre üretmekteyiz. Kullanmış olduğumuz tüm materyaller gerekli olan testlerden geçerek sertifikalarını almıştır. Telefonlarımız hayatlarımız hayatlarımızın bütünleşmiş bir parçasıdır. Bu sebeple zararlı olabilecek veya kullanım ömrünü kısaltacak hiçbir materyali ürünlerimizde kullanmayız.

Tüm Türkiye’de Kargo Bedava!

Caselab sahipleri ekstra bir kargo ücretiyle karşılaşmazlar. Eğer caselabstore üzerinden tarzınızı en güzel şekilde yansıtacak telefon aksesuarlarına sahip olacaksanız tüm Türkiye’ye Aras Kargo ile ücretsiz kargo şansına da sahipsiniz demektir. Aynı zamanda kargonuzu web sitemizden istediğiniz her an takip edebilirsiniz. Daha ne duruyoruz? Hadi herkes Caselab’a!

Caselab Sahipleri Değişim ve İadede Asla Sorun Yaşamaz!

Caselab üzerinden satın almış olduğunuz tüm ürünleri 14 gün içerisinde hiçbir koşul belirtmeden iade edebilir ya da değiştirebilirsiniz. Üstelik tüm bunları yaparken sizleri asla uğraştırmıyoruz! Tek tuşla iade/değişim yapabilirsiniz!

Hayatımızın her anında yanımızda olan telefonlarımızı renklendirmek ve kendimizden bir parça katma vakti geldi. Caselab sizi en iyi yansıtacak olan genç, dinamik ve özgün telefon aksesuarlarıyla sizleri bekliyor!

https://caselabstore.com/

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.