Gür İplikten Örnek Davranış

Gür İplikten Örnek Davranış
Gür İplikten Örnek Davranış

Gür İplik Sanayi ve Ticaret A.Ş. çalışanları geleneksel olarak gerçekleştirdikleri gönüllü kan bağışı kampanyasının Onuncusunu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor.

Gür İplik Sanayi ve Ticaret A.Ş. çalışanları bu yıl da kan bağışı için kolları sıvadı. Kızılay kan merkezi ile gerçekleştirilen geleneksel kan bağışı kampanyasına katılan tüm çalışanlara teşekkür eden Gür İplik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tayfun Özkaya, böylesine güzel ve manevi değeri yüksek bir projeyi hayata geçirdikleri için mutlu olduklarını söyledi. Özkaya; “ Kızılay Kan Merkezi ile 10’ncisini gerçekleştirdiğimiz geleneksel kan bağışı kampanyamıza geçtiğimiz dönemlerde ve şu anda destek olan tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Firma olarak kurulduğumuz günden itibaren Kızılay Kan Merkezi ile birlikte yılda iki veya üç defa kan bağışı yapıyoruz. Proje kapsamında şimdiye kadar 600 ünitenin üzerinde kan bağışı yapılmıştır. Gür İplik personeli, paylaşımcı ve özverili yaklaşımıyla hepimizi gururlandırdı. İş yaşamı haricinde Gür İplik olarak toplumsal duyarlılık bilinciyle yaptığımız bu tür sosyal faaliyetlere destek veren çalışanlarımız, hem bizim nezdimizde hem de bu kanlara ihtiyacı olan hasta ve hasta yakınları nezdinde onurlu bir davranış sergilerken yaptıkları takdirle karşılanmaktadır. Çalışanlarımız bu yıl da büyük bir duyarlılık örneği sergilemişlerdir. Gür İplik olarak Kızılay’a verdiğimiz bu destek artarak devam edecektir” dedi.

KAN VÜCUDUMUZUN ZEKATIDIR

Gür İplik A.Ş. Genel Müdürü Safiye Oya Yener; Ülkemizin ve dünyanın geçtiği bu zorlu süreçte, pandemi sürecinde, insanların bu tür bağışlardan dahi çekindiği bu süreçte ihtiyacı olanlara çalışanlarımız tarafından yapılan bu kan bağışları kendileri ve insanlık için çok onurlu ve gururlu bir davranıştır. İnsanlık için çekinmeden kan bağışında bulunmuşlardır. Bu Güzel davranışları için tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz.

Gür İplik A.Ş. Personel ve İnsan Kaynakları Müdürü Etem Uygun, bu tür duyarlılıkların herkese örnek olması gerektiğini, önümüzdeki dönemlerde de kampanyaya devam edeceklerini söyledi. Uygun; “ böylesine güzel bir kampanyaya bizzat gönüllü olarak destek veren, kan vermek istediği halde çeşitli nedenlerle kan veremeyen tüm mesai arkadaşlarıma ve Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Mehmet Tayfun Özkaya’ya teşekkür ediyorum. Kan vücudumuzun zekatıdır. Kan vücudumuzun vergisidir. Yılda en az iki defa kan vererek hem manevi, hem de vücut olarak rahatlayabiliriz” dedi.

GÜR İPLİK ÇALIŞANLARINA VE YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Kızılay’a bugüne kadar on defa kan bağışında bulunarak, Kızılay tarafından bronz madalya ve onur belgesi ile ödüllendirilen Gür İplik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tayfun Özkaya beye ve Firma Genel Müdürü Safiye Oya Yener hanıma madalyaları kızılay kan merkezi kan bağışcısı kazanım uzmanı Ali Kocaakça tarafından takdim edilmiştir.

Gaziantep Kızılay Kan Merkezi kan bağışcısı kazanım uzmanı Ali Kocakaça kan bağışının önemine vurgu yaparak, Organize Sanayi Bölgesinde bulunan firmaların konu üzerinde hassasiyetle durmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Akıncı; “ kan bağışı konusunda duyarlılığın daha da artması için bu tür güzel örneklere ihtiyacımız var. Gaziantep olarak kan bağışı konusunda rekorlara imza atmak istiyoruz. Böylesine güzel bir duyarlılığa imza atan Gür İplik yönetimine ve çalışanlarına şükranlarımı sunuyor, aynı duyarlılığı diğer firmalarımızdan da bekliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.