JGK 5 bin uzman erbaş alımı yapıyor

JGK 5 bin uzman erbaş alımı yapıyor
Jandarma Genel Komutanlığı 5000 sözleşmeli uzman erbaş alacak. Jandarma Genel Komutanlığı, 3.770'i Jandarma (Komando-Asayiş),925'i Lojistik Alt Branşlı (Mesleki Nitelikli),265'i Muhabere, 14'ü At Bakıcısı, 13'ü Bot Serdümeni, 10'u Havacılık, 3'ü Kurbağa Adam (Dalış Amiri) branşlarında olmak üzere toplam 5.000 kişilik Jandarma Uzman Erbaş alımı yapılacağını duyurdu.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan lianda, başvuruların 31 Ocak 2021 mesai bitimine kadar olacağı bilgisi yer aldı.
Jandarma Genel Komutanlığı tarafından ihtiyaçları doğrultusunda gerçekleştirilecek olan sözleşmeli uzman erbaş alımı için başvurular 21 Ocak tarihinde başlayacak ve https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adresi üzerinden gerçekleştirilecek.
Uzman çavuş alımı için başvuru süreci 21 Ocak 2021 tarihinde resmen başlıyor. Belirli pozisyonlar için KPSS şartı aramayan Jandarma Genel Komutanlığı, belirli pozisyonlar için ise KPSS puanını şart koşuyor. 1 Ocak 2002 ila 1 Ocak 1994 tarih aralığında dünyaya gelen kişilerin müraacat edebileceği Jandarma uzman çavuş alımı için askerlik hizmetini yapma şartı ise aranmayacak. Başvurular 31 Ocak tarihine kadar devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.