Mide Balonu Nedir?

Mide Balonu Nedir?
Günümüzde kullanılan zayıflama yolları arasında mide balonu uygulaması yer alıyor.

Zayıflama yöntemleri arasında yer alan mide balonu, midenin içine bir balon yerleştirilmesi yöntemidir. Bu yöntemde kişinin tok kalma süresi uzatılır. Ortalama 10-30 kilogram kadar verebileceğiniz kilo ile obezite ameliyatı için uyum sağlayabilirsiniz. Yiyeceğiniz besin miktarı azalacağından dolayı kısa süre içinde fazla kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. Hayatınızın geri kalanını sağlıklı ve fit bir şekilde geçirmek için balon yöntemini tercih edebilirsiniz. Cerrahi bir işlem olmadığından dolayı kısa süre içinde tamamlanan bir uygulamadır. İşlem sonrasında tedavi ve gözlem uzun sürmeden taburcu olabilirsiniz.

Mide Balonu Nasıl Uygulanır?

Genel anestezi altında uygulanan mide balonu, ortalama 15-20 dakika süren bir işlemdir. Hasta uyutularak bu işlem yapıldığından dolayı acı ve ağrı hissi olmaz. Endoskopi ile ilk olarak midenin görüntüsü incelenir. Herhangi bir terslik olmadığı taktirde balon mideye yerleştirilir. Ardından balonun içerisine sıvı ya da hava verilerek şişirilir. Balon ne kadar şişirilirse tokluk hissi de o kadar artar. Balonun içerisine verilen sıvı nedeni ile sızdırma yapıp yapmadığı daha kolay belirlenir. Oldukça basit bir işlem olduğundan dolayı rahatlıkla yaptırabilirsiniz. Mide balonu fiyatları da cerrahi işlemlere oranla daha uygun olarak uygulanır.

Mide Balonu

Günümüzde kullanılan zayıflama yolları arasında mide balonu uygulaması yer alıyor. Hem kadınlar hem de erkekler tarafından tercih edilen bu yöntem herhangi bir cerrahi işlem gerektirmeyen yöntemdir. Obezite ameliyatı olmak isteyen bireylerin de işlem öncesi kilo vermesi için kullandığı yöntemlerdendir. Uzun süre tokluk hissi sağlayan balon sayesinde yeme ve içme azalır ve kısa sürede daha hızlı kilo verilir. Sizler de acı ve ağrı hissetmeden kolay yollarla kilo vermek için bu yöntemden yana tercih edebilirsiniz. Güvenerek yaptırabileceğiniz bir uygulamadır.

Yutulabilir Mide Balonu Yaptıranlar

Günümüzde kilo vermek için mide balonu uygulaması yaptıran pek çok kişi işlemden memnun olduklarını söylüyor. Kısa sürede fazla kilolardan kurtulmak için cerrahi işlem yerine tercih edilebilecek bir yöntem olduğunu belirtiyor. Balon çıktıktan sonra dikkat edildiği taktirde de kilo kaybının devam ettiğini söylüyor. Sizler de çevrenizde kullanan ya da daha önce yaptıran bireyler varsa fikir danışabilirsiniz. 6 ya da 12 ay kalan balonun hayat stillerinde de değişiklik kattığını söyleyen bireyler yer alıyor. Sizler de obezitenin ya da buna bağlı olarak ortaya çıkabilecek olan hastalıkları önleyebilir ya da geriletebilirsiniz.

Mide Balonu Kullanıcı Yorumları

Zayıflama metodları arasında yer alan ve cerrahi bir işlem olmayan mide balonu kullanıcılarından çoğu olumlu sonuç aldıklarını ve oldukça rahat bir işlem olduğunu belirtiyor. Cerrahi işlemlere karşı olan bireylerin gönül rahatlığı ile yaptırabilecekleri bir işlem olduğu belirtiliyor. Özellikle kısa sürede daha hızlı şekilde kilo vermek isteyen tüm bireylerin tercih etmesi gereken yöntemlerden biri olduğu belirtiliyor. Vücut kitle indeksi 30 ile 40 arasında olan hastaların balon sayesinde daha düşük seviyeye geldiği belirtiliyor.

Yutulabilir Mide Balonu Fiyatları

Son zamanların en popüler zayıflama yöntemlerinden olan yutulabilir balon yöntemi ile sağlıklı bir şekilde kilo verebilirsiniz. İşlem fiyatları operasyon yapılan merkezlere göre değişkenlik gösterebilir. Genel olarak uygun fiyatlı yapılan bu işlemden rahatlıkla yararlanabilirsiniz. Bütçenize göre en uygun şekilde hizmet veren merkez tarafından işlem yaptırabilirsiniz. Aynı zamanda uzman ve güvenilir doktorlar olmasına önem vermeniz gerekir. Yapılan indirimler sayesinde mide balonu fiyatları daha düşük fiyatlarda yapılır. Kısa süre içinde bütçenizi koruyarak kilo vermek için gönül rahatlığı ile bu yöntemi tercih edebilirsiniz.

https://www.drfirat.com/mide-balonu/ <-- hakkında bilgi için hemen sitemizi ziyaret edin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.