Yeni Bir Teknoloji J Plasma

Yeni Bir Teknoloji J Plasma
J plasma teknolojisi karın, kalça, basen, selülit tedavisinde, basen, boyun, gıdı, sırt bölgesi ve yüzde aktif bir şekilde kullanılır.

J plasma teknolojisinde helyum gazı ve radyofrekans dalgaları kullanılarak hedeflenen bölgelere dokulara zarar vermeden nasıl gönderilir. Helyum gazı kullanılarak harekete geçen radyo frekans dalgaları deri altında bulunan kas dokularını ve doku kayıplarını onararak cildi yenilemeye başlar. Burada asıl rolü oynayan kolejan üretimi cildin yenilenmesinde aktif hale gelir. Bu durum daha sıkı ve genç bir görünüm kazandırarak kişilerin özgüvenini artırır.

J Plasma Kimlere Uygulanır?

25-30 yaşından sonra cildin elastiki yapısı kaybolmaya başlar. Genç ve güzel görünmek isteyen bay bayan herkes j plasma teknolojisi ile etkileyici vücut hatlarına sahip olabilirler. J plasma teknolojisi karın, kalça, basen, selülit tedavisinde, basen, boyun, gıdı, sırt bölgesi ve yüzde aktif bir şekilde kullanılır. Gevşek ve sarkmaya yüz tutan deri j plasma ile toparlanarak sıkı bir görünüme kavuşur.

Vücut estetiğinde yeni bir teknoloji olan yüz, boyun ve vücudun farklı noktalarına uygulanarak sıkılaştırma amaçlanır. Bu teknoloji sarkmış, gevşemiş ve kötü bir görüntünün meydana geldiği deriyi toparlayarak genç bir görünüm sağlar.

Yaşın ilerlemesi ile beraber cilt elastiki özelliğini kaybederek kırışmaya başlar. Bu doğrultuda en yeni ve güvenilir uygulamalardan biri olan j plasma devreye girerek vücudun toparlanmasını beraberinde gençleşmesini sağlar. Yaşlan başlamasın kilo kayıpları ve hamilelik sonrası ciltte görülen gevşemeler j plasma teknolojisi ile konforlu bir şekilde yok edilir.

Burun Estetiği Yöntemleri Nelerdir?

Rinoplasti olarak bilinen burun estetiği burnun mevcut görünüm ve işlevini doğru tedavi etmek amacıyla uygulanır. Yüzün merkezinde bulunan burun, burun estetiği ile yeniden şekillendirilerek yüze uygun hale getirilir. Burun estetiğinde kullanılan yöntemler hastaların tercihi doğrultusunda şekillenir. Kimi hastalar kalıcı olarak şekilli bir burun formu için cerrahi operasyon geçirmeyi uygun görürken kimi hastalar ise burun dolgusu ile yetinir.

Burun Estetiği Nasıl Yapılır?

Cerrahi burun estetiği operasyonlarında genel anestezi kullanılırken dolgu işlemlerinde anestezik krem kullanılır. Burun estetiği sırasında plastik cerrahlar açık rinoplasti ve kapalı rinoplasti tekniği ile burnu şekilli forma kavuşturur. Her iki yöntem farklı özellikte gerçekleştiğinden dolayı kendi içerisinde avantajları bulunur. Kapalı rinoplasti de herhangi bir kesi izi bulunmazken açık rinoplasti sonrasında yüzün görünen kısımlarında yara izleri meydana gelir. Minimal düzeydeki bu yara izleri zamanla kaybolur.

Burun Estetiği Fiyatları

Arzulanan burun tipine sahip olmak için yapılan burun estetiği maliyetleri kişiden kişiye değişiklik gösterir. Dolayısı ile herkesin yaşadığı sorun ve şekilsel bozukluk birbirinden farklı olduğu için burun estetiği fiyatları da değişkenlik gösterebilir.

Liposuction Nedir ve Nasıl Yapılır?

Yağ aldırma olarak bilinen liposuction yöntemi güvenilir tekniklerden biridir. Liposuction yönteminde dirençli yağların bulunduğu bölgeye lazer ışınları gönderilir ve belli ısı ayarında bulunan lazer ışınları buradaki yağların erimesini, sıvı hale gelmesini sağlar. Sıvı halde bulunan yağlar vakum cihazı ile çekilerek vücuttan alınır. Böylece hedeflenen bölgesel incelme profesyonel anlamda gerçekleşir. Liposuction tedavisini en yeni tekniklerden biri olan j plasma yöntemi ile desteklemek genç ve sıkı bir vücudun ortaya çıkmasını sağlar.

Liposuction Sonrası İyileşme Dönemi Nasıldır?

Liposuction sonrasında doktor tarafından tavsiye edilen korse giymelidir. Doktor tarafından verilen ilaçlar düzenli olarak kullanılmalı ve beslenme programına uyulmalıdır. Ani ve ağır hareketlerden kaçınmak gerekir. Liposuction işlemi sonrasında hastalar 1-2 hafta sonra normal hayatlarına dönüş yapabilirler.

Liposuction Fiyatları

Sabit bir Liposuction fiyatı bulunmaz. Dolayısıyla fiyatlar uygulama yapılacak bölge sayısına ve kullanılacak operasyonun türüne göre değişkenlik gösterir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.