Gaski Enerjisa kurbanı

Gaski Enerjisa kurbanı
Gazianteplileri canından bezdiren elektrik kesintileri yüzünden GASKİ şehrin bazı kesimlerine su veremez oldu.

Kesilen elektrik ve su yüzünden isyan eden vatandaşa su kesintisinin Enerjisa’nın elektrik kesintisi yüzünden yaşandığı açıklamak zorunda kaldı GASKİ’li yetkililer.
GASKİ, sosyal medya hesabından bir duyuru yayınlayarak su kesintilerinin Enerjisa yüzünden yaşandığını izah etmeye çalıştı.
Gaski’den yapılan açıklamada;
“İçme suyu temin ettiğimiz ana isale hatlarına enerji temin eden elektrik direkleri yoğun fırtına ve kar yağışı nedeniyle zarar görmüş olup enerjiler kesilmiştir.
Bu nedenle içme suyu terfi istasyonlarına enerji verilemediği için şehri besleyen depolarımıza su temin edilememektedir.
Enerji arızası giderilinceye kadar şehrin kuzey, orta ve doğu kesimlerinde su kesintisi yapılması zorunda kalınmıştır. Arızanın giderilmesine müteakip sular şebekeye verilecektir.
Vatandaşlarının bilgisine sunarız
GASKİ GENEL MÜDÜĞLÜĞÜ
”denildi.

Vatandaş isyan etti-
Doğalgaz ile ısınan evlerde elektrik kesintisi yüzünden ısınmadan yararlanamayan ve sokağa çıkma yasağı ile evde kalmak zorunda kalan vatandaşlar, yaşanan su kesintisi sonrasında tepkilerini sosyal medya hesaplarından dile getirdi.
Mega Haber’i etiketleyerek yaşanan sıkıntıyı dile getiren bir takipçimiz yaşananları şöyle anlattı; “Gaski yine sınıfta kaldi bitişik humanız mahallesinde su var incilikaya mahallesinde su yok ayni su deposunu kullanıyoruz bahane üretmeyin.
Üstelik ortada karda yok yine elektirk bahanesi."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.