Bu harekete 2 maç ceza

Bu harekete 2 maç ceza
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Yukatel Denizlisporlu futbolcu Özer Özdemir'e 2 maç men cezası verdi.

TFF'den yapılan açıklamada, Özer Özdemir'e, Süper Lig'deYukatal Denizlispor'un deplasmanda Gaziantep ileoynadığı karşılaşmada rakibine yönelik ciddi faulü nedeniyle 2 maç men cezası verildiği belirtildi.
Yukatel Denizlispor Yardımcı Antrenörü Zafer Özgültekin'e ise aynı maçta müsabaka hakemlerine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle bir resmi maçtan men ve 13 bin lira para cezası verildiği kaydedildi.
Fraport TAV Antalyaspor YardımcıAntrenörü Volkan Kazak'ın da Süper Lig'de Aytemiz Alanyaspor ile yapılan maçta müsabaka hakemlerine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle bir resmi müsabakadan men ve 13 bin lira para cezası aldığı aktarıldı.
Kurul, Hes Kablo Kayserispor'açeşitli gerekçelerle 172 bin lira para cezası verildiğini duyurdu.
TFF 1. Lig ekiplerinden Aydeniz Et Balıkesirspor'unteknik direktörü Yusuf Şimşek'in de Altay ile oynanan maçta müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle bir maç men ve 6 bin 500 lira para cezası aldığı belirtildi.
PFDK'ye sevk edilen Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyeleri Selahattin Baki ve Alper Pirşen'leilgili olarak ise TFF'nin İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığına yapmış olduğu başvuru sonucunun beklendiğive bu nedenle incelemenin devam ettiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.